Как да не уважаваш КАТ?!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Много обичам да ме плашат адвокати и просто е попаднал на добър полицай,и не всички като кажат че са адвокати са наясно с всички закони и наредби.Щом колегата адвокат е запознат с законите да пробва да откаже да си даде документ за самоличност и да види какъв акт ще отнесе,ще му се иска да са му написали фиш по ЗДвП,и не само полицаите имат вина а и доста от водачите по БГ пътища Весели празници 

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
ISRalien написа:В Сандански е дебела работата! Може да се набута на кофти места с кофти хора...
В малки градове да се 'закачаш' с власта винаги е дебела работата! Просто е по-трудно да се скриеш сред тълпата!
Но в случая разбирам, че човека е решил да приеме този риск!
Сещам се, че имаше и сайт на МВР за сигнали за корупция и други нарушения!
Стигне ли се до официално обвинение, ще хвърчат пагони и най-вероятно никой няма да се занимава с жалбоподателя, щото може и по-дебело да стане
Днеска ме спряха с 94км в населено място/на Лаута на правата/,от което се срамувам и още повече след реакцията на полицая
Отивам с нагласата да дам пари да се почерпят,че оставам за два месеца без книжка,200лв акт и много точки фърчат и след нормално и любезно шикалкавене от моя страна полицая ми подаде документите връщайки и 20лв м/у талона и книжката ми пожелавайки ми Весела Нова година и молба да не карам повече бързо поне в градски условия,за да има по-малко репортажи по новините за катастрофи и жертви
Не знаех какво да кажа-удари ме като циФка у миФка
Наистина следващия път като тръгна да настъпвам колата в града ще се замислям преди това и ще се възспирам,най-малкото от кумова срама
Пп има и свястни и честни полицаи евала,за което

Пп има и свястни и честни полицаи евала,за което

В малките населени места наистина е дебела работата, а "честните" полицаи са направо кът....като се сетя какви двойни стандарти има чак не ми се говори. Правиш нарушение пишат ти акт, ОК понясяш си последствията без да протестираш защото много добре знаеш че си в крачка, но в този момент докато ти пишат актчето спират друг автомобил човека кара без колан, говори по телефона, не си вкл. светлините е, оказва се техен "познат" . И какво мислите се случва? Ами нищо, почва се една раздумка кой какво правил, къде ходил...... е как да не се вбесиш
и това се случва най редовно. Щом има закони и правила то трябва да се спазват от всички,без значение чий син си, кой ти е познат в КАТ, Прокуратура, Съд, Община... Аз се старая да ги спазвам и да не давам подкупи ама явно съм най загубения човек в БГ.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”