София. Земетресение с магнитуд около 5 степен по скалата на Рихтер и епицентър на около 300 километра югоизточно от София е регистрирано в 00.59 часа, съобщи Националната служба „Гражданска защита” към Министерството на извънредните ситуации. Епицентърът на труса е извън територията на България. Той е усетен в областите Кърджали, Хасково, Пловдив и София. Няма данни за жертви или щети, се казва в съобщението на „Гражданска защита”.
Информацията е на БНР.
http://www.focus-news.net/?id=n1103074

Земетресение с магнитуд около 5-та степен
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- newgeneration
- Автомобил:
- Двигател:
Снощи, тъкмо докато си гледах Сървайвър, втори епизод, на запис, в момента в който играеха една игра..... стояха на пръсти, а рацете им бяха изпънати нагоре, по едно време и двамата съзтезатели, започнаха да треперят, а музиката беше някакви тъпани..... усетих как стола ми се люлее доста сериозно.....
В първия момент си викам, баси специалните ефекти.......
, в следващия вече се усетих, че е заметресение. Часа беше 00:58 ~ 1:00.
Епицентъра, май е бил доста близо до Свиленград

Епицентъра, май е бил доста близо до Свиленград

- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
аз се регнах на 1 сайт http://www.emsc-csem.org/
и получавам смс за указана територия като стане земетресение над 5

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
lyubobg написа:аз се регнах на 1 сайт http://www.emsc-csem.org/
Ако ти разтресе задника и не получиш смс им прати КЗП

- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
- ivankov
- Автомобил:
- Двигател:
zdr
аз пак защо ли не го осетих
е като си на няколко ракии всичко ти се върти

- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
joker написа:а аз побеснях когато сутринта говорилтеля по БНТ каза ....е добре,че поне епицентърът е далече....но дамата го поправи..." далече е само от София,но е близко до много други градове в България!"Е това ако не е извратено мислене.....ами България не е само София бе!!!Ама хич даже !!!!!
Влезни в дир-а да видиш когато друса в София миналия месец варненци какво писаха по сайта и не само в него за софиянци. В българия си има прости хора навсякъде няма значение от града.....
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Tinko написа:joker написа:а аз побеснях когато сутринта говорилтеля по БНТ каза ....е добре,че поне епицентърът е далече....но дамата го поправи..." далече е само от София,но е близко до много други градове в България!"Е това ако не е извратено мислене.....ами България не е само София бе!!!Ама хич даже !!!!!
Влезни в дир-а да видиш когато друса в София миналия месец варненци какво писаха по сайта и не само в него за софиянци. В българия си има прости хора навсякъде няма значение от града.....
Тъй е Тинко...ама нали ние не сме от тях!!!!Ставаше въпрос за национален ефир и глупостите дето се плещят по него..нищо повече!!!Хайде сега софиянци ще ми изгризат кокалите....недейте така бе!!!не съм такъв човек!!!!!!!!!!!!
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
joker написа:Tinko написа:joker написа:а аз побеснях когато сутринта говорилтеля по БНТ каза ....е добре,че поне епицентърът е далече....но дамата го поправи..." далече е само от София,но е близко до много други градове в България!"Е това ако не е извратено мислене.....ами България не е само София бе!!!Ама хич даже !!!!!
Тъй е Тинко...ама нали ние не сме от тях!!!!Ставаше въпрос за национален ефир и глупостите дето се плещят по него..нищо повече!!!Хайде сега софиянци ще ми изгризат кокалите....недейте така бе!!!не съм такъв човек!!!!!!!!!!!!
Стига де! Много добре знаеш, че не е така! Това, че имало НЯКЪДЕ СИ .. НЯКАКЪВ СИ .. полуидиот дето незнае какво приказва е едно на ръка!
Какво толкова се впрягаш? Няма смисъл. Както виждаш винаги съобщават епицентъра спрямо СОФИЯ.. ама винаги! Явно си има стандарт за това!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”