Ето така пред новогодишно си гледам през прозореца ....
гледам (уж работя ама ) гледам....
И изведнъж поне за мен забелязвам че стара планина се вижда прекрасно, честно казано не сам и много сигурен дали е стара планина - щото никога не сам я виждал .. Ама според картата тя трябва да е,
голяма, красива, величествена планина Балкан както му викат..
а пред нея някакви комини празни -
И осъзнавам, че това е Кремиковци и той не работи.
Едно заводче за което всички плачат - но откакто не работи въздуха в София е съвсем друг, много по чист, Витоша също изглежда прекрасно - явно СМОГА ЛИПСВА , няма го спомням си мъглите от предишната и по предишната зима - летището не работеше със седмици, а сега ги НЯМА
Нeзнам колко е важен този завод за София и правителството но факта е, че от като не работи в София се диша по-лесно, единственото което ме притеснява е че се опитват да го препродадат и да го пуснат отново,
Не искам кремиковци, искам да дишам. Не знам на какви еко норми отговаря и дали изобщо има еко в него, но знам че това нещо не го искам повече.

на някой да му липсва нещо
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- biol
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
на някой да му липсва нещо
Последна промяна от biol на Пон 29 дек 2008 19:23, променено общо 1 път.
- eos
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да,да сигрен съм,че си усетил разликата във въздуха
Ще я усетиш,ако живееш на 100 метра от комините.Основната причина за "уж по чистия въздух,който така и не мога да различа" са колите и отделяните от тях вредни емисии.Ако има някаква разлика,то е в това,че повечето "софиянци" са си тръгнали за известен период от време 

- biol
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

http://news-bg.com/story-4092.php
знам, че колите замърсяват.
Коли имаше и миналата зима , дори по-малко от сега,
но смога си беше факт,
Май никои не казва кой е истинския и най-големия замърсител в софия
Коли : Кремиковци
Само знам че малкото коли по празниците и липсата на кремиковци
София изглежда по съвсем друг начин
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
VAB написа:Единия от проблемите го няма - Кремиковци... остава сега селяните да се изселят... Селяните на Сатурн
И как да стане това изселване,всеки търси собственото си развитие и подобряване на положението си.Големият град предоставя именно тази възможност,като естествено носи последиците от това.Нито "селяните" ще "ни" махнете,нито Кремиковци ще го затворят.
Последна промяна от arrougance на Пон 29 дек 2008 21:29, променено общо 1 път.
- ivankov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: на някой да му липсва нещо
biol написа:Ето така пред новогодишно си гледам през прозореца ....
гледам (уж работя ама ) гледам....
И изведнъж поне за мен забелязвам че стара планина се вижда прекрасно, честно казано не сам и много сигурен дали е стара планина - щото никога не сам я виждал .. Ама според картата тя трябва да е,
голяма, красива, величествена планина Балкан както му викат..
а пред нея някакви комини празни -
И осъзнавам, че това е Кремиковци и той не работи.
Едно заводче за което всички плачат - но откакто не работи въздуха в София е съвсем друг, много по чист, Витоша също изглежда прекрасно - явно СМОГА ЛИПСВА , няма го спомням си мъглите от предишната и по предишната зима - летището не работеше със седмици, а сега ги НЯМА
Нeзнам колко е важен този завод за София и правителството но факта е, че от като не работи в София се диша по-лесно, единственото което ме притеснява е че се опитват да го препродадат и да го пуснат отово,
Не искам кремиковци, искам да дишам. Не знам на какви еко норми отговаря и дали изобщо има еко в него, но знам че това нещо не го искам повече.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”