Накладки за Г3
Накладки за Г3
Интересува ме какви накладки трябва да си купя за Г3 1.6-101hp? Имам предвид марка, размер... 
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Накладки за Г3
hidalgo написа:Интересува ме какви накладки трябва да си купя за Г3 1.6-101hp? Имам предвид марка, размер...
Здравей, колега !
Значи отиваш в някой магазин... ( например Ауто+...), казваш си модела двигател и годината на производство и те ще ти кажат кой размер накладки е за теб.
Препоръчвам ти PAGID ... тези накладки са по-скъпи, но си заслужава. Добри са !
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
Или Textar.
Очаквай цена за Pagid малко под 100 лв,на Textar - над 100.
Ако искаш,обади се в дилър на оригинални части на VW,питай колко струват.Аз днес останах приятно изненадан,след като се оказа,че оригинална част,струва по-малко отколкото афтърмаркет боклуците.
За 256 мм вентилиран диск,има 2 модела накладки.Различават се по формата на метала,НО и двата вида стават на апаратите,защото разликата е минимална.И все пак най-добре да се вземе точно модела за дадената кола.Най-добре със старата накладка в един вестник и в магазина
.
Накладки като Brembo,Ferodo,Raicam,Trusting са по-евтини,но генерално са по-твърди и се разсвирват и колата не спира особено добре.
Очаквай цена за Pagid малко под 100 лв,на Textar - над 100.
Ако искаш,обади се в дилър на оригинални части на VW,питай колко струват.Аз днес останах приятно изненадан,след като се оказа,че оригинална част,струва по-малко отколкото афтърмаркет боклуците.
За 256 мм вентилиран диск,има 2 модела накладки.Различават се по формата на метала,НО и двата вида стават на апаратите,защото разликата е минимална.И все пак най-добре да се вземе точно модела за дадената кола.Най-добре със старата накладка в един вестник и в магазина
.
Накладки като Brembo,Ferodo,Raicam,Trusting са по-евтини,но генерално са по-твърди и се разсвирват и колата не спира особено добре.
- mitakathvp
- Автомобил:
- Двигател:
iv4o9999 написа:добреде хубаво отиваме и си взимаме оригинални обаче те какви са твърди или меки и имали избор или каквито са оригиналните такива-1 вид.
Накладките по добре да са меки(спира по добре и повече изкарват дисковете)най-просто с нокътя можеш да пробваш дали са меки(е не да драскаш като не видял) И аз съм доволен от PAGID верно са пара ама си заслужават
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”