нека някой дето разбира да каже-имам възможност да си докарам от Северна Ирландия golf 4 R32 доста изгодно та въпроса ми е ще може ли да и обърна волана и всичко друго което трябва,колко ще струва горе долу всичко,и изобщо имаме ли вече майстори който да свършат тая работа както трябва-намерил съм майстор който се справя перфектно но обръща само опели за 1000 лева с частите чакам сериозни съвети само
С около 12000 лева акциз и около 5-8000 лева за обръщане на волана,направо трябва някой да ти я подари за да си на далавера.
И винаги ще знаеш че караш преправяна кола.
Да бе виждах я в Autoscout24 в Белгия. Стоеше бая време.Имаше леки удари отзад и отпред ,но нямаше изхвракнали възглавници,беше си стандартните 241 кончета recaro ,джантите със спиците и волана си беше нормален.Абе чудна. Щеше да дойде някаде кам 26- 27000 лв в БГ
Да бе виждах я в Autoscout24 в Белгия. Стоеше бая време.Имаше леки удари отзад и отпред ,но нямаше изхвракнали възглавници,беше си стандартните 241 кончета recaro ,джантите със спиците и волана си беше нормален.Абе чудна. Щеше да дойде някаде кам 26- 27000 лв в БГ