ТЪРСЯ ОТРОВА ЗА КОТКИ

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
varkulaka
Автомобил:
Двигател:

Re: ТЪРСЯ ОТРОВА ЗА КОТКИ

Мнениеот varkulaka » Сря 15 фев 2006 7:59

Iavor написа:Много моля,ако някой знае ефективна отрова за котки,да сподели.
Писна ми във входа един от съседите да си пуска котките да се разхождат и да пикаят и серат навсякъде! И в 0400 сутринта да мяукат!
Не стига,че го търпя да ги гледа в мазето,но вече ми писна,след n-найстото ми предупреждение,че ще му ликвидирам любимците!
Обичам животните,но ако гледам такива го правя в къщи и не принуждавам околните да ги търпят!
А и малкият ми е алергичен към котки,така че ще ставам Терминатор!
Моля помагайте!

Колега Iavor аз имам същият проблем с котките , само че при мен се качват на предния капак на Голфето и драскат боята , веднъж вече заради тях съм пребоядисъл предния капак , сега историята се повтаря продължават да се качват по колата и е на път пак да я издразкат . Така че напълно те подкрепям и ако намериш някои начин за решаване на проблема сподели.

Потребителски аватар
nina
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nina » Сря 15 фев 2006 8:39

Не мисля, че като отровиш котките ще решиш проблема :!: . Не е хуманно, животинките не са виновни, а и това според мен ще реши само временно проблема.... лудия ти съсед Screwy пак ще завъди котки.... hmmmm Обърни се към някое телевизионно предаване :idea: !!!!

Потребителски аватар
Iavor
Автомобил: Škoda Octavia VRS
Двигател: CEGA 2008

Мнениеот Iavor » Сря 15 фев 2006 9:47

Ще говоря,аре добре,за последно! :lock:
П.П. Варбонов,щтъ оправя аз тебе утре!Садист ще ме изкарва,надъхано к*п**е такова!

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Сря 15 фев 2006 11:19

кво пак с мене се заяждаш? :twisted:

Утре сме в един отбор, за съжаление само чорбарите ще го отнесат red card

:idea: по темата-що не извадиш некоя отлежала и после да се отбием на съседа и на мяукащите гадини mhihi

Потребителски аватар
Iavor
Автомобил: Škoda Octavia VRS
Двигател: CEGA 2008

Мнениеот Iavor » Сря 15 фев 2006 11:43

Добре,добре!
Ша пийм!
После ша съ бийм!

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Сря 15 фев 2006 13:57

Абе трови там и тва е! Писнало ми е от хуманни решения, дето не водят до никъде! Трови там , стреляй ги, мачкай ги!!! При мене се навират в двигателя - паля един път, бре нещо притраква, работи на три цилиндъра!!! Отварям капака - единия кабел към свещта - откачен!!!!! И пълно с котешки косми!!!!!!! Лелеееее, щях да ги избия всичките, но се изпокриха и ги нямаше за известно време... сега пак придобиха смелост и отново се врат по двигателя и качват и драскат боята!!!!!
Изобщо няма да ви е до разправий с ХЕИ и други институций, защото няма оправия.
Как може румънците за три дена да очистят Букорещ от котки и кучета, а ние тука да не можем???

Потребителски аватар
many
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот many » Сря 15 фев 2006 14:01

VW_FEN написа:Абе трови там и тва е! Писнало ми е от хуманни решения, дето не водят до никъде! Трови там , стреляй ги, мачкай ги!!! При мене се навират в двигателя - паля един път, бре нещо притраква, работи на три цилиндъра!!! Отварям капака - единия кабел към свещта - откачен!!!!! И пълно с котешки косми!!!!!!! Лелеееее, щях да ги избия всичките, но се изпокриха и ги нямаше за известно време... сега пак придобиха смелост и отново се врат по двигателя и качват и драскат боята!!!!!
Изобщо няма да ви е до разправий с ХЕИ и други институций, защото няма оправия.
Как може румънците за три дена да очистят Букорещ от котки и кучета, а ние тука да не можем???

Много мило :evil:

Потребителски аватар
s3
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот s3 » Сря 15 фев 2006 16:15

И аз много обичам кучета и котки, даже блока дето живея си има едно, редовно го храня и си го обичам...обаче мен са ме гонили глудница гладни кучета в краен софииски квартал през нощта и никак не е приятно....
С други думи ако имам син и той получи алергия заради някакви бездомни котки (щом живеят в мазето явно са такива) ще им "изритам" от главите идеята да живеят повече там. По възможност няма да ги убивам....

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Сря 15 фев 2006 16:58

s3 написа:И аз много обичам кучета и котки, даже блока дето живея си има едно, редовно го храня и си го обичам...обаче мен са ме гонили глудница гладни кучета в краен софииски квартал през нощта и никак не е приятно....

Нали и тая глутница точно такива като тебе някой си ги храни и си ги обича...

И аз бях пуснал една подобна тема: http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=3188&highlight=%E1%E5%E7%E4%EE%EC%ED%E8+%EA%F3%F7%E5%F2%E0

И кво стана? Звънях 1000 пъти, оплаквах се... резултат нулев! Дрън-дрън! тия кучета дето бяха n на брой после се размножиха... щото нови се раждат... И така... Като кучкарник е наоколо!

Ето ти телефона на Екоравновесие: 9314164 Ако искаш късай си нервите. Аз ти препоръчвам квот си си решил да го направиш!

А към хуманистите и природозащитниците имам въпрос:
"А кат ядохте пържолите не ревахте нали?"

П.С. Според мене трябва да се легализира ловът на кучета и котки в населените места. И да се даде на частна фирма на концесия. Сигурно ще е изгодно за направа на кожи и т.н.

Потребителски аватар
s3
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот s3 » Сря 15 фев 2006 18:01

Vlad777 написа:Нали и тая глутница точно такива като тебе някой си ги храни и си ги обича...

Ми не е точно така. Кучето което аз храня си е куче на блока, има си къщичка направена специално за целта и не стои гладно - храни го 16 етажен блок. Тези които мен ме гониха си бяха улични кучета...

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Сря 15 фев 2006 20:52

Котките въобще не са виновни.Те са много чисти животни и миэериите които правят във входа са поради нивъэможността им да иэляэат навън.Говори със съседа ти,а не трови животинките.

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Сря 15 фев 2006 21:10

..............и някои са тръгнали да ги съжаляват Screwy
Изображение

Потребителски аватар
Dragon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dragon » Сря 15 фев 2006 22:04

Даскала написа:За по сигурно една по една.Хващаш котката с едната ръка за главата,а с другата за опашката и дърпаш рязко.Ефектът е поразителен и мигновен..............ааааа и чувал си вземи mhihi mhihi mhihi

Честно казано гнус ме е от теб, Даскале и от всички вас, които се мислят за "голямата работа" и все някой друг им е виновен! Все кусури намира, все проблеми оправя, на всяко гърне мерудия, на всяко мнение 10000 спам от него. Ех дееееееееееба, писна ми от глупости такива! Разчитах, че мога да се забавлявам с вас и да ми е весело, но само ме отчайват такива като Даскала и тем подобните! Как нямате мярка поне малко бе!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Все повече не ми се влиза в тоя форум! Не че на някой му пука... не ща да чета и да се интересувам! Жалко само, че има и готини хора тук!

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Сря 15 фев 2006 22:16

Добре бе герой.Сега какво очакваш,да се променя ли,да ти се извиня ли?Само едно ше ти кажа - пали моторо!Тука в оффтопика всеки може да си говори каквото си поиска,да изказва каквото мнение иска,а ти Майко Терезо също си изказвай мнението,но по темата,а не за мен,сешсе?

Потребителски аватар
ANNIHILATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANNIHILATOR » Сря 15 фев 2006 23:00

мене ако питаш имах един добреман много ги обичаше :) като ги хванеше и раздруса и край.
Сега сериозно.На война като на война.Вземи валерянови капки и му ги изсипи пред входа да му се съберат всички котки пред вратата, и тогава може да размисли!!!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”