peachbaby написа:ами колега в кази4ене в ,,,автокомплекс престиж,,,понеже сам 4ел вав форума 4е на колеги саим сменяли термостати за по 10 20 лв,преди да го сменя попитах в сервиза колко струва самият термостат , какав е и колко 6те ми вземат за смяната му.казаха ми 4е могат да ми го доставят на 20-25лв. аза смяната му искаха пак толкова.в интерес на истината мом4ето което го сменя бая се изма4и таи като не само хидравли4ната помпа се сваля ами и неиният даржа4.а сабирането на този даржа4 по обратния ред бе6е доста трудно.
ами да коретен е.собственика на сервиза мисля 4е е бив6 директор на ..unitrade.. в дружба.тои самия не работи/нали е 6еф/но за савет или консултация е много усложлив.lyubobg написа:peachbaby написа:ами колега в кази4ене в ,,,автокомплекс престиж,,,понеже сам 4ел вав форума 4е на колеги саим сменяли термостати за по 10 20 лв,преди да го сменя попитах в сервиза колко струва самият термостат , какав е и колко 6те ми вземат за смяната му.казаха ми 4е могат да ми го доставят на 20-25лв. аза смяната му искаха пак толкова.в интерес на истината мом4ето което го сменя бая се изма4и таи като не само хидравли4ната помпа се сваля ами и неиният даржа4.а сабирането на този даржа4 по обратния ред бе6е доста трудно.
Явно е бил коректен и като е видял, че се е набутал не е решил да ти каже нова цена в последния моментЕвала му.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: bahyr, Bing [Bot], Google [Bot] и 66 госта