Бисери от форума

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Пон 29 дек 2008 17:19

ahil80503 написа:ама то и в скоростната кутия масло ли има,аз не знаех :arrow: мойта скоростна нее автоматична,я дай по подробно как да проверя за това че не сън чувал за това :?:

Какво ли друго има в скоростната кутия?

Потребителски аватар
tns
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tns » Пон 29 дек 2008 17:23

rosen79 написа:
ahil80503 написа:ама то и в скоростната кутия масло ли има,аз не знаех :arrow: мойта скоростна нее автоматична,я дай по подробно как да проверя за това че не сън чувал за това :?:

Какво ли друго има в скоростната кутия?

сигурно мисли че я смазва въздуха :Mr Green Fun

Потребителски аватар
snupeca
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: ALH
Контакти:

Мнениеот snupeca » Пон 29 дек 2008 18:34

http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=122429

Сега са ни в кърпа вързани mhihi

groznika написа:
Stefan написа:Преведи заглавието и на китайски, че може и да немогат да разберат че пише за тях mhihi

:idea:

Изображение

Потребителски аватар
Persefona
Пололизирана
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Persefona » Пон 29 дек 2008 21:44

И отговора :lol: :
ДАНЧО написа:
groznika написа:
Stefan написа:Преведи заглавието и на китайски, че може и да немогат да разберат че пише за тях mhihi

:idea:

Изображение

Определено ако го прочетат ще им стане смешно
:lol:

"Черно G3 две Китай"

Потребителски аватар
snupeca
Контакти:

Мнениеот snupeca » Пон 29 дек 2008 22:31

И R@do не издържа mhihi
R@do написа:Не издържам
布拉沃集集

В превод: "Чи-Чи Браво" mhihi

Потребителски аватар
beuchat
Автомобил: 1990 Golf 2
Двигател: 1.6 EZ

Мнениеот beuchat » Вто 30 дек 2008 12:39

lyubobg написа:Слаб сезон за КЗП :roll:

http://dnes.dir.bg/2008/12/30/news3792711.html

Пробутват ни дефектна техника и лошо месо
30 декември 2008 / News.dir.bg
58 сигнала са постъпили в Комисията за защита на потребителите (КЗП) по време на коледните празници, съобщиха от комисията.
Статистиката показва, че средно те са от два до три пъти по-малко от всеки друг ден през годината, което означава, че на този етап пазарът е относително спокоен и търговците не са нарушавали правата на потребителите, смятат от КЗП, цитирани от БТА.
Оплакванията на гражданите са свързани предимно с рекламации на телевизори, DVD- системи, GSM-и, вентилаторни отоплителни печки, некачествени ремонтни услуги, неиздаване на документ за продажба, различна цена на щанда и на касата. По тези сигнали проверките са приключили и търговците нарушители са наказани с актове.
Една част от поводите, по които гражданите са потърсили КЗП, са закупуване на месни изделия, които не съответстват на предварително обявената информация и други хранителни стоки, които са с влошени качества. Тези сигнали са препратени до компетентните контролни органи за предприемане на действия от тяхна страна.
Сравнително ниският брой обаждания на националния телефон на потребителя 0 700 111 22 се проявява като ефект от превантивните масирани проверки на КЗП в цялата страна преди активното пазаруване за Коледа и Нова година, отчитат от комисията. Обърнато е сериозно внимание на безопасността на предлаганите продукти и на характерните за периода намаления и промоционални предложения. При тези проверки са били констатирани нарушения като липса на цена за количество в предварително опаковани продукти и необявена цена на разфасовката, когато е различна от тази за съответната мерна единица - при хранителните стоки. Други несъответствия със законодателството са неоказване на периода при обявяване на съобщения за намаление и липса на информация на български език при продажбата на някои стоки.
Телефонът на потребителя ще работи денонощно и по време на следващите пет почивни дни за сигнали за нередности в търговските обекти.
Ако доскоро сте забравяли касовата бележка в магазина, вече трябва да внимавате. Вашата разсеяност може да ви струва 50 лв. Досега глобата за клиент, който не занесе до вратата на магазина фискалния бон, беше 5 лева, съобщава междувременно в. "Труд". Националната агенция за приходи обаче иска тя да се увеличи десет пъти, заяви шефката на териториалното подразделение в Бургас Румяна Дулева. Друго предложение на данъчните е за невзети касови бележки да глобяват и общински служители, Комисията за защита на потребителите и дори полицаите.

:lol: :lol:

Потребителски аватар
mladvampirTDI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladvampirTDI » Вто 30 дек 2008 17:39

bnvp написа:Аз съм един бъдещ "Инженер по автоматика" :lol: Студент съм втори курс специалност "Автоматика,информационна и оправляваща техника" в ТУ-Варна.

Явно чак в трети курс се учи правилното изписване на специалността ;-). Първи курс - Автоматика, втори - информационна и чак трети - управляваща.....

Потребителски аватар
Stef4o
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD

Мнениеот Stef4o » Вто 30 дек 2008 18:42

leonardo_vd написа:Той отдавна е инжектиран :lol: Ама мен ми се струва че тоя мотор няма да се задържи до лятото.......ще има и друг SWAP сигурен съм аз. Просто знам какво е в главата на човек като Сашо и ако наистина съм познал той няма да се спре дотук. Ама нека все пак тръгне КР-а па тогаз като му малеят кончетата ще си говориме. На един мъж кански сили и женски цици се са му малко :oops:

mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
snupeca
Контакти:

Мнениеот snupeca » Вто 30 дек 2008 20:09

http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=122739

siso92 написа:Момчета,по-добре такова заглавие и да ти стане весело mhihi ,отколкото тъпотиите от рода на"колко ми гори полото"=колко ме сърби гъзъ :screwy !

Твоя вариант е по-забавен mhihi

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Вто 30 дек 2008 22:06

skoti написа:ЧРД мистър SPAMERMAN :lol: :lol:

heimdal написа:И аз да ти го бухна !!! : sex

racing_team_vidin написа:
ISRalien написа:Ах,Боби.....

пак ща еба, не ми Ах-кай :roll:

Е кой не би се радвал на подобни пожелания за Рожденния си ден :lol: (особено на 2 рото)

Потребителски аватар
6669
Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
Двигател: AHF 1999

Мнениеот 6669 » Сря 31 дек 2008 18:11

houzeboy написа:Това дали ще подхожда на баща ми :mhihichr

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Bobcho_82
Автомобил: Golf 2
Двигател: GU+

Мнениеот Bobcho_82 » Сря 31 дек 2008 20:01

misho_golfa написа:Ако напрежението на токане е в границите на нормалното със сигурност проблема ти е в релето.
П.П.Цената на релето заедно със смяната му варира около 40лева.
:gruebel

Потребителски аватар
Bobcho_82
Автомобил: Golf 2
Двигател: GU+

Мнениеот Bobcho_82 » Сря 31 дек 2008 22:58

Vizor написа:Ще ви кажа как го видях направено дистанционно отваряне на вратите
Няма как .. от Бургас съм, а там е пълно с изобретатели
Пружина и стартери от лада :lol:
Малка твърда пружинка и стартер от лада да ти бута механизма за отваряне на вратата
(пацо ти си бог на тея изобретения :lol: :lol: :lol: )

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Чет 01 яну 2009 16:32

Мети написа:Lepoeeeeeeeeeevv се ЗАВЪРНА В ЛАДА ФОРУМА :twisted: :twisted: :twisted: Колкото и да е неприятно за някой истината е,че мнозинството от форума ме обича.
И сега ще изпиша кои хора попадат в списъка ми със врагове :twisted:
Това са: to6o-2101;peterco;Ясен ;vipservice и Ogy както и denis4o много ще трябва да ми се молите за да ви приема извинения и повярвайте рано или късно ще ми кацнете ;)
Евалата правя на всички които ме защитихте и доказахте,че аз съм един ценен потребител в този форум :) :lada:
И мисля,че е крайно време темата да се :locked:
И до догодина да чакате вота няма да се промени в отрицателна посока защото ме обичат както тук,така и във всички форуми :!: Та мен на всякъде като кажа Мети и всички ме знаят ;) Аз съм Lada Superstar :lcb:
Ае сега Честита Нова Година ! '09

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Чет 01 яну 2009 23:20

chefito написа:гумите за тези джанти ще струват колкото половината ти кола....кви джанти бе мен, не се кварвай в някви филми, объркал си пич.... :roll:

поредното култово изказване на chefito :lol:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”