Компютър или лаптоп

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот skotis » Вто 30 дек 2008 23:51

Сега вече нали знаеш, колега, че ако си вземеш десктоп винаги ще те гложди "Абе защо не си взех лаптоп" :lol: Аз имам лаптоп вкъщи и десктоп в работата, лаптопа има повече предимства, освен казаните дотук е и по-тих :) Събота и неделя си го нося на вилата, десктопа не може толкова лесно. Също така, може да го вържеш към нещо голямо и хоп, вече не е с малък екран ;) За игри не е добре, но пък аз си имам плей стейшън за целта... Моят съвет е лаптопа!

Потребителски аватар
propparo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот propparo » Сря 31 дек 2008 0:20

Все едно колега да питаш да си купя ли кабрио с хардтоп или не,а тука да ти казват че било само за гъзарията и ти няма да усетиш никакво удоволствие от шофирането му и да си купиш комби щото било ефективно,с по-голям багажник да товариш от село и т.н......
Естествено че лаптопа си има повече предимства,2008 година сме,не 1908.В наши дни се стремим нещата които ни вършат работа да са хем ефективни,хем приятни на външен вид,хем да са компактни и да не заемат много от личното ни пространство.
Въпроса не си го задал правилно,по-скоро трябва да те интересува за еди-колко си пари какво можеш да вземеш,а не дали да е лаптоп.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”