VAB написа:Не искам да се заяждам, но как стигна до това умозаключение?Да не би селяните да помъкнат и кабелите със себе си? Честно да ти кажа аз бих пожертвал интернета за свободата на София
VAB президент
:mhihichr

VAB написа:dj_tuhla написа:...
Не искам да се заяждам, но как стигна до това умозаключение?Да не би селяните да помъкнат и кабелите със себе си? Честно да ти кажа аз бих пожертвал интернета за свободата на София
pike написа:И защото темата е за липсването:
Благодарен съм на София,че пое цялата вълна икономически имигранти,измет и селяния.
Въобще не ми липсват,радвам се че по тази причина при нас се живее по-нормално.Най-искрено се надявам и да ги задържат при себе си.А пък ние от село ни е най-гот да идваме в София само по концертчета,театри и др. и след това моментално обратно,щото като гледам наистина незнам как я карате там.
Странното е,че май да си софиянец стана проклятие,а не гордост,както беше някога,но пак повтарям-на всички останали им е по-добре така.
"Айде дишайте, па на 4-ти си идем, и тогава че си е същия к*р."
Bobi85 написа:ISRalien написа:Оно е така оти я, като виден кореняк столичанин, съм си у Видин. Па той Гошко като е с фурня и чади стабилно.
Айде дишайте, па на 4-ти си идем, и тогава че си е същия к*р.
Братле, ти на какъв език гоговриш, бе ?
ISRalien написа:Оно е така оти я, като виден кореняк столичанин, съм си у Видин. Па той Гошко като е с фурня и чади стабилно.
Айде дишайте, па на 4-ти си идем, и тогава че си е същия к*р.
POLO PAVLETI написа:palikari написа:за доста хора приказката ще свърши много скоро,от Брюксел спират кранчето на фондовете,банките ще дават....ама май няма,ще видиме кой накъде.
Тя голямата приказка започна да свършва вече.Много си прав колега , скоро ще видим кой на къде и как
dj_tuhla написа:А селянията ходи по хората, не зависи от месторождението.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта