на някой да му липсва нещо

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
d.borimirov
Автомобил: MK3_ABF
Двигател:

Мнениеот d.borimirov » Сря 31 дек 2008 12:22

VAB написа:Не искам да се заяждам, но как стигна до това умозаключение? :roll: Да не би селяните да помъкнат и кабелите със себе си? Честно да ти кажа аз бих пожертвал интернета за свободата на София :lol:

VAB президент

:mhihichr :ahoy mhihi

Потребителски аватар
propparo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот propparo » Сря 31 дек 2008 12:31

В крайна сметка в БГ са важни няколко фактора---какви дрешки носиш,колко изкарваш като бръкнеш в джоба си,какви думи използваш,каква кола и как я караш,тая мацка с теб коя ли е?,......едва на N-то място някой някъде ще ти поиска личната карта за да види къде ти е адресната регистрация.

Ще перефразирам известен израз---Да са софианци е качество за хора,които няма с какво друго да се похвалят.

Айде леко посрещане на Нова Година,по-полека със задръстванията по светофарите на софианци след 1-ви януари,живи,здрави и бъдете толерантни на пътя независимо от регистрацията на автомобилите около Вас.

Потребителски аватар
dj_tuhla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_tuhla » Сря 31 дек 2008 13:13

VAB написа:
dj_tuhla написа:...

Не искам да се заяждам, но как стигна до това умозаключение? :roll: Да не би селяните да помъкнат и кабелите със себе си? Честно да ти кажа аз бих пожертвал интернета за свободата на София :lol:

Абе глупав е спора а и днес е нова година.. няма смисъл :beer . Имах предвид, че по една или друга причина процента "корeняци" (уф че гадна дума), работещи в интерет доставчиците е доста малък, знам за цели фирми примерно, дето хората са от я от Ямбол, я от Разград и т.н. и в това няма нищо лошо естествено, просто се издразних снощи щото е тъпо да се слага нещо под общ знаменател по страничен признак. Иначе и аз съм съгласен с определен аспект от тезата - ей сега умрях от смях как на светофара един с номер М и един с РА си бибипкат и се псуват и се гониха, щот първия забравил да тръгне на жълто, пък бяха само двете коли, ма така са видели сигурно че се прави в Сф.

Наздраве и весело на всички.

Потребителски аватар
palikari
Автомобил: GOLF 5 Polo Lounge tdi 2015
Двигател: BMM-2006

Мнениеот palikari » Сря 31 дек 2008 14:56

искам да поздравя всички колеги от София,които си спомнят с носталгия за това,какъв град беше преди 20год.и какво представлява сега.селяни,провинциалисти,гурбетчии-това не е толкова важно,това са безпардонни люде,за които над всичко е инстикта за оцеляване,без да се съобразяват с каквито и да е правила.улиците станаха места за избиване на комплекси,защото г-н неизвестния трябва да го видят,нали е в София,а в същото време не си дава грам сметка колко му е интелектуалния багаж.колко са хората,които могат да си кажат,че не мизерстват на софииска земя с добрите пари,които уж изкарват и отиват в джоба на хазяина.има една дума-манталитет и именно тя е границата,която много от живеещите в София не могат да прескочат.едно е да се правиш на бабаит пред хоремага някъде си,на друго място съвсем нормално да предизвикаш озлоблението,от което всички пищят.лошото е,че от това страдат.не губете надежда,все някога нещата ще се оправят.

Потребителски аватар
propparo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот propparo » Сря 31 дек 2008 15:02

´´Шъ съ оправим,даааааа,ша са оправим татъовото.Като пораснеш ша се оправим................´´
Звучи ви все така познато и актуално,нали?А кои години беше.
Надежда тук всякаква оставете.

http://www.vbox7.com/play:7fd7ab75

P.S. Тъкмо прочетох в един от жълтите сайтове,че Евросъюза запорирал парите за строежа на автомагистрала Тракия.Поредния стоп шот за България от ЕС.Понаакахме се вече.
Каква ми е мисълта-----рибата се вмирисва от главата,колеги.Така наричаните от вече неуважаемите от мен аватарни софианци в тоя форум,селяни,вътрешни гастарбайтери и прочее са най-малкия проблем на тая страна,набийте си го най-после в умните глави.Докато ние тук се пооплюваме,забравяйки че е празник,че изминалата година едва ли е била най-успешната за всички нас,но има шанс това да го променим в идващата,няма да ни олекне.
Във форумите сме много силни,а на улицата няма никой.

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Сря 31 дек 2008 17:31

pike написа:И защото темата е за липсването:
Благодарен съм на София,че пое цялата вълна икономически имигранти,измет и селяния.
Въобще не ми липсват,радвам се че по тази причина при нас се живее по-нормално.Най-искрено се надявам и да ги задържат при себе си.А пък ние от село ни е най-гот да идваме в София само по концертчета,театри и др. и след това моментално обратно,щото като гледам наистина незнам как я карате там.
Странното е,че май да си софиянец стана проклятие,а не гордост,както беше някога,но пак повтарям-на всички останали им е по-добре така.

Много добре казано, точно на място...:kef: , но много им дреме на хората, кой каво пише , както каза един изявен форумец....,
"Айде дишайте, па на 4-ти си идем, и тогава че си е същия к*р."
:roll:

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Сря 31 дек 2008 18:27

Това с ходенето по София за концерти и т.н е точно обратното. По-скоро софиянци се забавляват като с изкараните парички ходят по почивки насам натам в спокойни градове. Колкото и да е хаос тука, с 200-300лв на месец не се живее нормално дори на село. А тук определено подбиват заплатите. Защото като един работодател търси човек на 300лв заплата и няколко 25 годишни софянци, които живеят при техните и работата е въпрос за джобни пари и екстри му покажат среден пръст е едно. Но друго е като моментално дойде друг човек, който ако не почне работа не може да си изплати жилището и е навит на всичко само и само да получава някой лев.

Както казах не съм против хората от провинцията. Няма такъв дето поне баба му да не е от село. Против тия съм, дето продължават да разсъждават със селски манталитет, да карат все едно са на село и да се държат по същия начин.

Bobi85
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bobi85 » Сря 31 дек 2008 18:51

ISRalien написа:Оно е така оти я, като виден кореняк столичанин, съм си у Видин. Па той Гошко като е с фурня и чади стабилно.
Айде дишайте, па на 4-ти си идем, и тогава че си е същия к*р.

Братле, ти на какъв език гоговриш, бе ?

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Сря 31 дек 2008 19:01

Bobi85 написа:
ISRalien написа:Оно е така оти я, като виден кореняк столичанин, съм си у Видин. Па той Гошко като е с фурня и чади стабилно.

Братле, ти на какъв език гоговриш, бе ?

Егати простака.....всички трябва да говорят на хляб и бубулячка и дядо им да е бил партиен секретар за да са кореняци софиянци....леле колко смешно изглежда от страни тоя тъп спор. :roll:
Аз предлагам бате Бойко да изхвърли всички селяни от София и да останат само кореняците....що направо не се вдигнете на бунт :idea:

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Сря 31 дек 2008 19:39

e заради тва мислене мразя някой хора от провинцията...не всички, има и много интелигентни хора.Е заради това е такава обстановката в Софията...

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Сря 31 дек 2008 19:41

Скоро София ще заприлича на Пекин няма да може да дишате и ще се движете с колелета.А в провинцията си е спокойно и мирно . :lol:

Потребителски аватар
palikari
Автомобил: GOLF 5 Polo Lounge tdi 2015
Двигател: BMM-2006

Мнениеот palikari » Сря 31 дек 2008 20:18

за доста хора приказката ще свърши много скоро,от Брюксел спират кранчето на фондовете,банките ще дават....ама май няма,ще видиме кой накъде.

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Чет 01 яну 2009 8:47

palikari написа:за доста хора приказката ще свърши много скоро,от Брюксел спират кранчето на фондовете,банките ще дават....ама май няма,ще видиме кой накъде.

Тя голямата приказка започна да свършва вече.Много си прав колега , скоро ще видим кой на къде и как :wink:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 01 яну 2009 10:07

POLO PAVLETI написа:
palikari написа:за доста хора приказката ще свърши много скоро,от Брюксел спират кранчето на фондовете,банките ще дават....ама май няма,ще видиме кой накъде.

Тя голямата приказка започна да свършва вече.Много си прав колега , скоро ще видим кой на къде и как :wink:
:lol: банките се видят в апартаменти, след някой друг месец

Потребителски аватар
arrougance
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот arrougance » Чет 01 яну 2009 16:00

dj_tuhla написа:А селянията ходи по хората, не зависи от месторождението.

Т'ва е едно от малкото смислени мнения,което прочетох,макар да не беше по темата.Какво значение има кой от къде е,всички сме хора,всеки има свой качества,характер,ВЪЗПИТАНИЕ,начин на живот.Т'ва,че някои са от голям град не ги прави повече хора от другите.Колегата VAB вземи се вгледай в себе си,може да имаш нещо за изглаждане,"селяните" не са ти проблема ;),т'ва,че си от София за мен не означава нищо,т'ва,че си софиянец също не значи нищо за мен,а пък тва,че си гражданин на столицата абсолютно нищо не означава и не ме трогва.Ае поздрави и за много години ;)

Последна промяна от arrougance на Пет 02 яну 2009 22:22, променено общо 1 път.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”