FUN
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kacho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://clip4e.com/play_kakvo_moje_da_si ... a_kola.htm
колегите от Пежо форума сигурно се самозадоволяват на тази реклама

колегите от Пежо форума сигурно се самозадоволяват на тази реклама

- tekion
- Автомобил: Meriva
- Двигател: 2006
- Контакти:
Вървял си слона през гората и изведнъж пропаднал в огромна яма. Случайно минал зайо и видял случилото се. Слона изнемощял помолил зайчето:
-Моля ти се Зайо, помогни ми да излязя!
-Готово бе слонче-казал заека, запалил BMWто си, хвърлил едно въже и го изтеглил.
Нещеш ли на другия ден същата участ споходила и зайчето. Минал слона и то му се помолило:
- Слонче, моля те спаси ме!
- Готово бе зайче! Ти ме спаси и затова сега ще ти се отблагодаря!
Надървил си слона хуя и зайчето се покатерило по него.
Извод: Кото имаш голям хуй, не ти трябва BMW! ! !

-Моля ти се Зайо, помогни ми да излязя!
-Готово бе слонче-казал заека, запалил BMWто си, хвърлил едно въже и го изтеглил.
Нещеш ли на другия ден същата участ споходила и зайчето. Минал слона и то му се помолило:
- Слонче, моля те спаси ме!
- Готово бе зайче! Ти ме спаси и затова сега ще ти се отблагодаря!
Надървил си слона хуя и зайчето се покатерило по него.
Извод: Кото имаш голям хуй, не ти трябва BMW! ! !

- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Малкият Иванчо си играе с влакчето в дневната. Майка му е в кухнята, но от време, на време дочува откъслечните реплики на синчето си:
- ... последна спирка... на всички тъпанари, които се довлякоха до тук - много им здраве и да си разкарат по-бързо задниците от купетата...
Майката скача, хваща Иванчо за ухото и го праща за наказание за два часа в стаята му. Когато наказанието изтича, играта се подновява и Иванчо пак започва да си говори:
- Уважаеми пътници, добре дошли в нашия експрес... надявам се, че пътуването ви ще бъде приятно...
Тук майката въздъхва облекчено...
- ... а за всички вас, които са изпитали затруднение от двучасовото закъснение, ще помолим да се обърнете към тъпата кучка в кухнята!
- ... последна спирка... на всички тъпанари, които се довлякоха до тук - много им здраве и да си разкарат по-бързо задниците от купетата...
Майката скача, хваща Иванчо за ухото и го праща за наказание за два часа в стаята му. Когато наказанието изтича, играта се подновява и Иванчо пак започва да си говори:
- Уважаеми пътници, добре дошли в нашия експрес... надявам се, че пътуването ви ще бъде приятно...
Тук майката въздъхва облекчено...
- ... а за всички вас, които са изпитали затруднение от двучасовото закъснение, ще помолим да се обърнете към тъпата кучка в кухнята!
- Re5Pec7
- Автомобил: Passat B5 V6
- Двигател: AQD
http://www.youtube.com/watch?v=RoPND_UDRWU
АХАХА едно време може да е било хит .... ама просто не се сдържах АХХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХ
АХАХА едно време може да е било хит .... ама просто не се сдържах АХХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХ
Върни се в “ОФФ-Топик - други”