Честно да ти кажа не съм запознат ама по принцип от лоста се сменят показанията - ако някоя верига минава оттам може и да не тръгне без лостчето.
Аз искам да използвам темата и да попитам - има ли табло,което да няма бордови комп. ама да е с електронни дисплеи за километражите?
Питам понеже така или иначе карам на газ предимно и бордоия комп няма с какво да ми е от полза - нито за моментен разход нито за среден а ми се ще да си пообновя малко таблото с такова,което да не е с броячи за километрите.
И друг момент - аз съм с жило за показване на скоростта и киломтерите - предолагам,че ще е проблем понеже май таблата с цифрово показване са с електронен скоростомер...или греша?
Аз и брат ми имаме достатъчно познания по електроника за да му ресетнем километража и да му набия километрите на моя километраж (ще ме дразни да показва 330 к примерно при положение,че сегашното ми показва 163,които горе-долу май се доближават до истинските на колата в предвид колко много оригинални части махнах от нея при разните ремонти ама...няма значение

).
Предварително благодаря!