Новата 2009 Година на площада В София

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Новата 2009 Година на площада В София

Мнениеот Dpop » Сря 31 дек 2008 20:51

Предлагам на желаещите да изпратят старата 2008 г. и да посрещнат Нова Година тази вечер на площад Ал. Батенберг - срещу Двореца да се уговорим да се видим и да се поздравим. Идеята ми е да се съберем около 23:30 ч. от лявата страна точно до стълбите(като се застане с лице) при централния вход на банката - БНБ.
Да си вземем по питие, на който какво му е по сърце и да се порадваме заедно на шоуто, което ще ни представят организаторите.
Аз ще съм твърдо там и ще ми е драго да се съберем компания :D .
Нека, който има възможност и иска да се съберем там да пише, че ще дойде.
Знам, че има колеги, които ще си бъдат в града, не се колебайте :D ...

Потърсих такава тема, но не намерих. Ако се дублирам, нека по преценка да бъде добавена или изтрита.

Последна промяна от Dpop на Сря 31 дек 2008 21:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Сря 31 дек 2008 21:10

В момента е -9 градуса
имам едни неща.. които задължително ще заприличат на стафиди при тази температура
ако някой нема кво да прави да ми идва на гости :lol: Остана малко бира .. 2-3 пури, кола и локум дето след малко ще свърши

Потребителски аватар
Dpop
Двигател:

Мнениеот Dpop » Сря 31 дек 2008 21:26

Vizor написа:В момента е -9 градуса
имам едни неща.. които задължително ще заприличат на стафиди при тази температура
ако някой нема кво да прави да ми идва на гости :lol: Остана малко бира .. 2-3 пури, кола и локум дето след малко ще свърши

Айде сега студ ще ни пречи. Нали ще бъдем подготвени ...
В къщи е добре, но на площада ще е по-голям купона, програма на живо, виждаш разни хора, които през годината я срещнеш я не. Омешваш се с тълпата веселяща се, като за последно...

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Сря 31 дек 2008 21:47

Dpop написа:
Vizor написа:В момента е -9 градуса

Айде сега студ ще ни пречи. Нали ще бъдем подготвени ...
В къщи е добре, но на площада ще е по-голям купона, програма на живо, виждаш разни хора, които през годината я срещнеш я не. Омешваш се с тълпата веселяща се, като за последно...

"Като за последно" ще се веселят врачките дето вещаят апокалипсиси и предвиждат земетресения. Иначе като отидеш на площада звънни ми едно телефонче да ми кажеш дали бачка парзалката долу... :lol:

Потребителски аватар
Dpop
Двигател:

Мнениеот Dpop » Сря 31 дек 2008 22:28

Ледената пързалка си работи брат :да: , днес следобяд минах покрай нея, ако някой кара ледени кънки може да я посети докато очакваме настъпването на Новата Година.

Така като гледам, явно късно пуснах темата и ако до към 22:45 ч. няма желаещи да се видим там може да се заключи.
Весело посрещане на Новата Година на всички.

Върни се в “Организационен”