Спортно окачване AKX FK Automotive

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
grandvizitor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот grandvizitor » Чет 18 дек 2008 21:08

fens_ написа:
grandvizitor написа:
golf4e-abf написа:
grandvizitor написа:А трябва ли да е точно за абф окачването, щото гледам, че точно това пише само, че е за голф3 ама не пише точно за какъв модел? А по форума чета, че някой си сложил на 1.6 пружини от абф и предницата му се вирнала понеже мотора му бил по-лек от абф-а.. Та се замислих, ако това е така и това окачване не е специално за абф, да не би предницата да падне с повече от 60мм, че тогава вече ще ми дойде нанагорно..?

АБФ-ът ми беше със спортно окачване-с колко сваляше идея си нямам, но205/50/15 влизаше в калника, картера беше на 9.5см от земята. Прехвърлихме го цялото на 1.8GT- ABS мотора и колата изглеждаше така че все едно има 500 кила в багажника. За 3-ки 16V и VR6 предните пружини са други-при разлика в теглото от 150-200кг няма как. Интересно ми е как ще изглежда и какво поведение ще има абф със стокови предни пружини от по-малките мотори...
На пролет ще пробвам.

За това рискувах и си поръчах това окачване, за което питам, но не 60-40, а 40/40. Уви, обаче, в момента няма в наличност за това чакам да получат и като го сложа ще пиша какъв е резултата. Все още не съм дал парите, така че нищо не е 100% сигурно.

къде се буташ бе пич ? ето ти сумати окачвания продава колегата :

http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=32654

взимай едно coilove от него и карай на къквато височина искаш .... :да: помисли си...

Благодаря, ще го имам в предвид :wink:

Потребителски аватар
grandvizitor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот grandvizitor » Сря 31 дек 2008 0:28

За съжаление на темата няма да имам възможността, поне на тоя етап, да карам с въпросното окачване, защото се сдобих със спортно окачване TA-TECHNIX-COILOVER от колегата doctora_gti, но като го сложа мисля да пусна тема с отзиви. :wink:

Потребителски аватар
peshoxx
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот peshoxx » Сря 31 дек 2008 18:10

Колега,ти май-наистина не знаеш какво искаш...Ем да не е много твърдо,за стриит....,ем койловър си купуваш... :shock :roll: Как да те разбере човек? :dontknow: Дано си доволен,ще чакаме впечатленията.

Потребителски аватар
grandvizitor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот grandvizitor » Сря 31 дек 2008 22:52

Най-вече го взех, щото мога да си регулирам височината както аз си пожелая, пък и цената ме устройваше за койлове в това състояние. Дано не са неприятно твърди, но със сигурност като ги сложа ще споделя ефекта. :)

Потребителски аватар
maniaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maniaka » Чет 01 яну 2009 17:29

grandvizitor написа:Най-вече го взех, щото мога да си регулирам височината както аз си пожелая, пък и цената ме устройваше за койлове в това състояние. Дано не са неприятно твърди, но със сигурност като ги сложа ще споделя ефекта. :)

Колега аз съм с такова окачване и според мен не са неприятно твърди,дори вози перфектно за койловери :twisted:

Потребителски аватар
Пайо01
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re:

Мнениеот Пайо01 » Съб 17 яну 2009 0:08

дай му повече инфо на колегата за "Eibach"

Бих му препоръчал "Pro kit",защото сваля колата с 30мм,Не е необходимо да сменя амортесьорите с по-къси.Цената е 335.60лв(с ддс)

Върни се в “Силов тунинг”