като тези на снимката 19 цола , но незнам дали ще станат , а момчето което ми ги дава незнае колко е размера на болтовете 5/100 или 5/112 ? и , ако са 5/100 с какви гуми мога да ги сложа на голф 4 ....

въпрос за джанти на голф 4
въпрос за джанти на голф 4
продават ми джанти от ауди А8
като тези на снимката 19 цола , но незнам дали ще станат , а момчето което ми ги дава незнае колко е размера на болтовете 5/100 или 5/112 ? и , ако са 5/100 с какви гуми мога да ги сложа на голф 4 ....

- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
Той кефа може да няма цена,но една 19-ка на Мишлен Пилот примерно е по 553 лева с лека отстъпка при покупка на 4 броя.Естествено има и някви Фулди или Вредщайни по 350 лева,но за тея марки аз пък не бих дал толкова.
Да не говорим че гумата ще е на 35 сигурно,а няма такъв път на който да се карат в БГ спокойно.
Да не говорим че гумата ще е на 35 сигурно,а няма такъв път на който да се карат в БГ спокойно.
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
Аз карам с гуми 225/35 предни и 245/35 задни и не виждам проблем да си ги карам дори в лунния пеизаж по нашите пътищаpropparo написа:Да не говорим че гумата ще е на 35 сигурно,а няма такъв път на който да се карат в БГ спокойно.

Последна промяна от G60 на Съб 03 яну 2009 13:40, променено общо 2 пъти.
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
bobiwer написа:stanko_g написа:ставаbobiwer написа:а с преходни фланци ще станат ли ?
A откъде да намера такива и нияма ли да ми изкарат джантите на вън ? смисал те неса ли нещо като фланци ?![]()
Потърси по форума, май се продаваха едни 5х112, ако не - стругар, иначе е нормално да раздуят малко, зависи каква дебелина намериш

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”