Как да си полираме джантите.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Rieger-GTO
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1983
- Контакти:
...
е най-после да ги видим.Бравос страхотни са станали 

- doktora_gti
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ...
Rieger-GTI написа:е най-после да ги видим.Бравос страхотни са станали
Никъде не се споменава за учителя

- Golf_Blade
- Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
- Двигател: M43B16
doktora_gti написа:Rieger-GTI написа:е най-после да ги видим.Бравос страхотни са станали
Никъде не се споменава за учителя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Док, според тебе ще излезне ли нещо от тия MSW,за полиране става въпрос?Ти като един виден майстор,със завидни знания какво ще ме посъветваш!?

- doktora_gti
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Полиране
Ами да ти кажа според мен са обикновен модел и няма смисъл от Полиране-какво ще постигнеш
Ако знаеш колко търкане имат докато се стигне до полирането ще ти стане лошо-Ти нямаш да сваляш лак,а боя под нея някав шприц и отдолу алуминия не е гладък
Да ти кажа колега лично аз Полирам джанти които имат забележки по боята и по самите джанти и е оправдана работата-----а тези твоите са доста запазени...
Ти си реши дали си заслужава

Да ти кажа колега лично аз Полирам джанти които имат забележки по боята и по самите джанти и е оправдана работата-----а тези твоите са доста запазени...
Ти си реши дали си заслужава

- Rieger-GTO
- Контакти:
doktora_gti написа:Rieger-GTI написа:е най-после да ги видим.Бравос страхотни са станали
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И двата комплекта станаха страхотни,само като си спомня в какво състояние бяха.Колкото до учителя има ли смисъл да се казва то се знае.Ишодов е човека който тря да драсне някое редче за него.
Аз тези дни почнах да полирам уредите за маслото,температура и налягането ,които са ми в средата на таблото.Ще пусна някои снимки като ги направя.
- doktora_gti
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Rieger-GTI написа:doktora_gti написа:Rieger-GTI написа:е най-после да ги видим.Бравос страхотни са станали
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И двата комплекта станаха страхотни,само като си спомня в какво състояние бяха.Колкото до учителя има ли смисъл да се казва то се знае.Ишодов е човека който тря да драсне някое редче за него.
Аз тези дни почнах да полирам уредите за маслото,температура и налягането ,които са ми в средата на таблото.Ще пусна някои снимки като ги направя.
Ти си мераклия,а и знаеш за Полирането вече,ще ги направиш няма съмнение

- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
- doktora_gti
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
- Rieger-GTO
- Контакти:
...
Малко не им е мястото тука,но понеже темата е свързана с полиране ще пусна някоя снимка на обещаните датчици.
Миналата година когато реших да се позанимавам с тях бяха черни с оригиналната си боя.

само че в малко по-добро състояние.След това си поръчах рингове за таблото,но за жалост дойдоха сиви(пластмасови.От там ми дойде и идеята да ги никилрам.Търсих доста време в Пловдив къде никилират на едно място алуминий и пластмаса,не намерих(макар че чак сега научих,но пак са на оделни места),за това се спрях на процеса метализация.Отидох при едни пичове където правят големите огледала(на пътното)които ги слагат по-завоите на пътищата.Ето го и тяхният ефект като качеството е доста под това което очаквах,даже единият датчик седеше леко като прегоряло.

ето го и него

запечатах ги с лак и така карах близо една година.Сега по-празниците останах малко свободен пък и зазимих голфа и реших да ги полирам.В интересна истината отнеха ми доста време малки дребнички,но процеса си е пак бавен .Остана още един ,но ще видя кога ще го правя.
Извинявам се за лошото качество на снимките,но само гсм-а ми е под ръка за правене на снимки.

Миналата година когато реших да се позанимавам с тях бяха черни с оригиналната си боя.

само че в малко по-добро състояние.След това си поръчах рингове за таблото,но за жалост дойдоха сиви(пластмасови.От там ми дойде и идеята да ги никилрам.Търсих доста време в Пловдив къде никилират на едно място алуминий и пластмаса,не намерих(макар че чак сега научих,но пак са на оделни места),за това се спрях на процеса метализация.Отидох при едни пичове където правят големите огледала(на пътното)които ги слагат по-завоите на пътищата.Ето го и тяхният ефект като качеството е доста под това което очаквах,даже единият датчик седеше леко като прегоряло.

ето го и него

запечатах ги с лак и така карах близо една година.Сега по-празниците останах малко свободен пък и зазимих голфа и реших да ги полирам.В интересна истината отнеха ми доста време малки дребнички,но процеса си е пак бавен .Остана още един ,но ще видя кога ще го правя.
Извинявам се за лошото качество на снимките,но само гсм-а ми е под ръка за правене на снимки.

Последна промяна от Rieger-GTO на Чет 15 яну 2009 17:51, променено общо 2 пъти.
- doktora_gti
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Полиране
Май зимата няма да се почива......
Утре повече инфо за новия проект+снимки

Утре повече инфо за новия проект+снимки

- doktora_gti
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател: