бартер АUDI B4 2.6 v6 94г за моя голф от гаража
- hakera_71
- Автомобил:
- Двигател:
бартер АUDI B4 2.6 v6 94г за моя голф от гаража
предлагат ми бартер audi b4 2.6 v6 94г комби за моя голф 3 от гаража
дайте малко мнения
дайте малко мнения
- StefanDragnev
- Автомобил:
- Двигател:
- hakera_71
- Автомобил:
- Двигател:
чист бартер няма газово среден разход 10/100л
колата е на мой приятел
колата е на мой приятел
Последна промяна от hakera_71 на Чет 01 яну 2009 19:55, променено общо 1 път.
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- StefanDragnev
- Автомобил:
- Двигател:
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
StefanDragnev написа:hakera_71 сметни, че това ауди извънградско ще ти гори колкото твоята градско. Колкото и здрав да е този двигател 13-14 градско си е бая разход /а ако го настъпваш съм убеден, че ще е поне едно 15/. Поне според мен .. по-добре недей си дава колата ...![]()
Поздрави ....
Даже да не кажем 17-18 през зимата

- libris
- Автомобил:
- Двигател:
колега
имам един комшия които има голф 2 89год. много му е чупен обаче вика ,аз кола жена и часовник несменям!!! та си направи извод защото колата не е вафла или въдица все пак ...
- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
Харчи си Аудито,да.Е,и????
Всеки излиза с довода за разхода на Аудито.Един колега в офтопика питаше за гуми 19 ,там му казвате че кефа цена няма,тук Аудито горяло.Друго,като минус на Аудито?????????????
Ами може би колегата иска да смени най-после класа кола който кара.Ако се чуди дали може да си позволи да кара на бензин с него или да доинвестира малко за ГИ,няма какво да му мисли----Б4 е далеч по-напред и от пасат в тези години на производство.Просто Ауди е друга бира.
Ако колегата питаше за ВР6,щеше да има ´´Ауууу,Оуууу,голяма машина,много върви,взимай я´´.
Хайде нека бъдем по-обективни в мненията си,голф не е последната останала кола на тази планета.
Всеки излиза с довода за разхода на Аудито.Един колега в офтопика питаше за гуми 19 ,там му казвате че кефа цена няма,тук Аудито горяло.Друго,като минус на Аудито?????????????
Ами може би колегата иска да смени най-после класа кола който кара.Ако се чуди дали може да си позволи да кара на бензин с него или да доинвестира малко за ГИ,няма какво да му мисли----Б4 е далеч по-напред и от пасат в тези години на производство.Просто Ауди е друга бира.
Ако колегата питаше за ВР6,щеше да има ´´Ауууу,Оуууу,голяма машина,много върви,взимай я´´.
Хайде нека бъдем по-обективни в мненията си,голф не е последната останала кола на тази планета.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”