мамка му и дупки ....:((
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Дупки.
И аз искам да споделя за една яма, намира се след ОРИОН, точно на светофара преди моста за кв. "Надежда"!
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Re: Дупки.
xa xa xa xa xa xa
xa xa xa xa xa xa
Колега, нека не ставаме смешни, то да беше само тази...
Утре на нейно място ще са две, ама такива, че ако избегнеш едната да влезеш в другата.
KIKrastev написа:И аз искам да споделя за една яма, намира се след ОРИОН, точно на светофара преди моста за кв. "Надежда"!
xa xa xa xa xa xa
Колега, нека не ставаме смешни, то да беше само тази...
Утре на нейно място ще са две, ама такива, че ако избегнеш едната да влезеш в другата.
- smg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Моста Чавдар е просто ужасен....най интересно е, че Стария мост който е посока център не е ремонтиран и още е в почти идеално състояние. А Новия посока Суха река и Левски е направо в трагично състояние. Преди ставаше само лявата лента сега и там вече е гадно. Точно преди светофара има много подли шахти. Там не са пълнили скоро!
Между другото има още един мост точно преди Левски...там карайте само в Лявата лента...средната и дясната са изключиетно зле!
Много подли отворени дупки има и в края на тунела преди гара Подуене. Доста е неприятно защото подлеза е осветен и ако е тъмно нищо не се вижда като излизаш и направо в дупки се пада!
Внимавайте...аз от скоро съм с балон на гумата зареди Ремонтирани ни пътища!
Между другото има още един мост точно преди Левски...там карайте само в Лявата лента...средната и дясната са изключиетно зле!
Много подли отворени дупки има и в края на тунела преди гара Подуене. Доста е неприятно защото подлеза е осветен и ако е тъмно нищо не се вижда като излизаш и направо в дупки се пада!
Внимавайте...аз от скоро съм с балон на гумата зареди Ремонтирани ни пътища!
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
вчера, мисля, четох в нощен труд за едим мерджан който паднал в дупка на моста чавдар и имаше и снимка и гумата му се държеше на маркуча за спир течност
аз отдавна не бях минавал от там (въпреки че съм от Х Димитър), и миналата седмица се дърпах с едно БМВ нагоре по моста от светофара за ИСУЛ, и си знаех от преди че лявата лента е най-добре, ама се оказа че съм се излъгал и незнам как успях да ги избегна всичките без да потроша нещо ahoy
ПС но колегата с БМВ-то нямаше тоя късмет, май защото го изгубих в огледалото......

аз отдавна не бях минавал от там (въпреки че съм от Х Димитър), и миналата седмица се дърпах с едно БМВ нагоре по моста от светофара за ИСУЛ, и си знаех от преди че лявата лента е най-добре, ама се оказа че съм се излъгал и незнам как успях да ги избегна всичките без да потроша нещо ahoy
ПС но колегата с БМВ-то нямаше тоя късмет, май защото го изгубих в огледалото......