C-класа много ясно.
за тези пари ще вземеш от 99 година с климатик.

Какъв Мерцедес да избера?
- StefanDragnev
- Автомобил:
- Двигател:
ISRalien написа:Стига с тоя мерцедес форум... Нема по-умрел форум в бг пространствотоНа всичкото отгоре са 2, поне да бяха с обща база или нещо от сорта.. Като се интересуваш от нещо трябва да правиш 2 регистрации, та да си зададеш въпроса в 2та форума
Защо се ядосваш, човека предлага на колегата да се позаинтересува някъде кадето карат мерцедеси

Виж сега ако търсеше Пасат щеше да пита тук.
- StefanDragnev
- Автомобил:
- Двигател:
chefito написа:стига с тия 124-ки бе....човека иска да си купи кола, а не антика от преди новата ера...

Мерцедес 2000 година читав за 10 000 лв малко .. трудничко ще се намери.
124ка 94-95 година може да си намери за тези пари и да му останат и ще има здрава кола. Ако намери читава 124ка 94г. примерно ще съм на 100% сигурен, че ще е в пъти по-добър вариант от ''очиларка'' 97-98 година, която примерно ще е 10-11 000 лв.
За С класа също може да се помисли.
Антика ама ще издаржи поне едно 200-300 000 км отгоре на нашите Гоуфчета, а ще е с 5-6 години по-дрътЪ

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
ISRalien написа:Стига с тоя мерцедес форум... Нема по-умрел форум в бг пространствотоНа всичкото отгоре са 2, поне да бяха с обща база или нещо от сорта.. Като се интересуваш от нещо трябва да правиш 2 регистрации, та да си зададеш въпроса в 2та форума
Има. На тойота.. отговориха ми 2 години след като пуснах мнението си

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
StefanDragnev написа:chefito написа:стига с тия 124-ки бе....човека иска да си купи кола, а не антика от преди новата ера...
![]()
124ка 94-95 година може да си намери за тези пари и да му останат и ще има здрава кола. Ако намери читава 124ка 94г. примерно ще съм на 100% сигурен, че ще е в пъти по-добър вариант от ''очиларка'' 97-98 година, която примерно ще е 10-11 000 лв.
Антика ама ще издаржи поне едно 200-300 000 км отгоре на нашите Гоуфчета, а ще е с 5-6 години по-дрътЪ
Излизат 140 обяви за ц-класа до 10 000лв....проверявайте преди да пишете глупости....то тая 124-ка стана като ABS мотора....всеки плямпа едно и също....хубава е, здрава е...ама вече е толкова банално и погрозняло остаряла....
- btkmobail
- Автомобил:
- Двигател:
Теодор написа:Vw_wV написа:C-класа много ясно.
за тези пари ще вземеш от 99 година с климатик.
И за предпочитане бензин
защото читав дизел трудно ще намериш
А иначе няма нищо по-здраво от 124-ката ако е поддържана но са си доста старички вече.
Още един глас в тази посока!!!
А що се отнася до 124, според мен е прекалено дърто вече това возило!!!
- StefanDragnev
- Автомобил:
- Двигател:
chefito написа:StefanDragnev написа:chefito написа:стига с тия 124-ки бе....човека иска да си купи кола, а не антика от преди новата ера...
![]()
Излизат 140 обяви за ц-класа до 10 000лв....проверявайте преди да пишете глупости....то тая 124-ка стана като ABS мотора....всеки плямпа едно и също....хубава е, здрава е...ама вече е толкова банално и погрозняло остаряла....
Чефи....

Подчертал съм ти го .... Незнам .. трябва ли да коментирам за Ц класата като съм писал, че и за нея може да се помисли. Нищо не съм казал повече за нея, защото нямам сериозни наблюдения над нея.
Другото ... щом за една кола се говори само едно и също /в случая - здрава, хубава/ значи има защо да се казва. На теб ако ти хвалят Голфа, който се кара от половината хора в БГ на кое ще се метнеш - Голфа или Ситроена, който не се кара от никого. Разсъждавай малко .....

124ката - баналния мерцедес ''ТОЧКА''
Браво бе .... как се купуват голф двойки, тройки , сега вече са и четворките като на всеки ъгъл има такъв.
Давай да си купуваме нови и ефтини коли като Сонг Йонг Кайрон ...
Колегата си пита ако някои може да му предложи здрав Мерцедес да му предложи. Баща му е карал Лада 30г. , явно си обича колата, но е дошло време да си вземе нещо което да го кара живот и здраве още 30г. Не съм казал 124ка и нищо друго, казвам че си е чук този Мерцедес.
Чефи дай малко по-спокойно..... недей се ядосва още в началото на новата година ...
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
StefanDragnev написа:chefito написа:StefanDragnev написа:chefito написа:стига с тия 124-ки бе....човека иска да си купи кола, а не антика от преди новата ера...
![]()
Чефи....
Подчертал съм ти го .... Незнам .. трябва ли да коментирам за Ц класата като съм писал, че и за нея може да се помисли. Нищо не съм казал повече за нея, защото нямам сериозни наблюдения над нея.
Другото ... щом за една кола се говори само едно и също /в случая - здрава, хубава/ значи има защо да се казва. На теб ако ти хвалят Голфа, който се кара от половината хора в БГ на кое ще се метнеш - Голфа или Ситроена, който не се кара от никого. Разсъждавай малко .....![]()
124ката - баналния мерцедес ''ТОЧКА''
Браво бе .... как се купуват голф двойки, тройки , сега вече са и четворките като на всеки ъгъл има такъв.
Давай да си купуваме нови и ефтини коли като Сонг Йонг Кайрон ...
Колегата си пита ако някои може да му предложи здрав Мерцедес да му предложи. Баща му е карал Лада 30г. , явно си обича колата, но е дошло време да си вземе нещо което да го кара живот и здраве още 30г. Не съм казал 124ка и нищо друго, казвам че си е чук този Мерцедес.
Чефи дай малко по-спокойно..... недей се ядосва още в началото на новата година ...

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”