ТЪРСЯ ОТРОВА ЗА КОТКИ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
ООО, да, само си мяучат... малеее, като заувива тоя ми ти котак под прозорцитееее.... щото му се такова... като почнат да се дракат с друг котак, и на него му се такова... и като дойде некоя женска... ужас!!!! Сори, човекът е изтребил толкова други ценни животински видове, вие тука ся се правите на природозащитници за 10 квартални котки... А някой от вас, които защитавате уличните зверове, случайно да го е гонила глутница озверели кучета? Е, добре, че си бях на 15 метра от входа... получи се нещо средно между "Пришълецът" и "Хищникът", с тая разлика, че аз успях да се измънка невредим... Незнам дали щях да пиша сега тук изобщо. После организираха шайка и ги изловиха песовете, щото пропищя целия блок! И сега пак са се навъдили...
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
сменяйте си дограмата
ако последвам примера на колегата с "отровата" трябва да потърся такава за хора, че лятото има една градинка до нас и се сабира всякаква сволач, до към полунощ пият и се смеят, после до към 2 сутринта се псуват и бият и някъде около 3 идва полицията да ги натири. Това се случва поне 3 пъти в седмицата. Единственото засега решение, беше с по-добра дограма, за да не ми дуднат на главата, но като се замисля и отровата би помогнала
Може някакви бутилки с метилов алкохол небрежно да захвърля около пейките 

ако последвам примера на колегата с "отровата" трябва да потърся такава за хора, че лятото има една градинка до нас и се сабира всякаква сволач, до към полунощ пият и се смеят, после до към 2 сутринта се псуват и бият и някъде около 3 идва полицията да ги натири. Това се случва поне 3 пъти в седмицата. Единственото засега решение, беше с по-добра дограма, за да не ми дуднат на главата, но като се замисля и отровата би помогнала

- 20vTurbo
- Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
- Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
- Контакти:
musura написа:сменяйте си дограмата
ако последвам примера на колегата с "отровата" трябва да потърся такава за хора, че лятото има една градинка до нас и се сабира всякаква сволач, до към полунощ пият и се смеят, после до към 2 сутринта се псуват и бият и някъде около 3 идва полицията да ги натири.***
Тези ги бий, стреляй, трови и въобще ги прави каквото искаш, ама що да се тровят котките? Аз лично съм за як бой на стопанина.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”