открадната кола голф 4 - CA8206MK

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
titko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

открадната кола голф 4 - CA8206MK

Мнениеот titko » Вто 30 дек 2008 9:08

открадната кола голф 4 - CA8206MK (сив-сребрист)
от люлин 8 , който виде знае нещо телефон :0887/966660
благодаря

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Вто 30 дек 2008 9:39

Това твойта ли бе :(? Пусни снимки ако имаш...

Потребителски аватар
Golfer_pz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golfer_pz » Вто 30 дек 2008 9:40

колега дай малко повече информация.. тия номера може да са ги свалили вече, а и не е само той сребрист :idea: кажи нещо по подробно-има ли някъде белези, драскотини или някакви лепенки :roll: :?: Иначе успех в намирането на голфито :(

Потребителски аватар
Masserati
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Masserati » Вто 30 дек 2008 10:06

Баси кво стаа по тоя люлин?Имаше ли каско поне?Ако си нямал чакай обаждане за откуп. :evil: :evil: :evil:

titko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот titko » Вто 30 дек 2008 12:26

Колата е лизингова към Булинс - има пълно каско, в люлин са дингнати 4 коли за тази нощ
ето снимка:
:arrow: Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
everlastt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот everlastt » Вто 30 дек 2008 12:41

съжелявам колега, преживях същото преди почти 5 месеца , дано твойта я намерят.

Потребителски аватар
ivankov
Автомобил:
Двигател:

здр

Мнениеот ivankov » Вто 30 дек 2008 13:10

в тоя люлин човек да не си отавя колата бе.
колега дано се намери голфарата а ако нещо мине по край
мен с посочения от теб рег.номер ще звъна :lupe

Потребителски аватар
iGolf
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iGolf » Вто 30 дек 2008 13:16

добре бе мамка му,1 ли от тези крадци не хванаха,1 ли не претрепаха някъде бе хора,дали са едни и същи тези в тоя квартал???трябва да се случи нещо в тази държава...

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Вто 30 дек 2008 13:48

Дано се намери непокътната колега!

iGolf написа:добре бе мамка му,1 ли от тези крадци не хванаха,1 ли не претрепаха някъде бе хора,дали са едни и същи тези в тоя квартал???трябва да се случи нещо в тази държава...

офтопик: двама направиха грешката да откраднат колата на грешния човек преди няколко години, какво им се случи на тези джамбази не искам да разправям - за следващата серия на SAW е...

Потребителски аватар
Albena_a
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Albena_a » Чет 01 яну 2009 16:54

Съжалявам за голфа. От снимките изглежда страхотно. Моят голф 4 (страхотен, черен с невероятни джанти, ксенон фарове и много наточен) го откраднаха средата на август 2008 г. от люлин 3. Не можех да повярвам, че това се случва точно на мен. Още се боря за застраховката.
Надявам се, че като е лизингован да ти го намерят.
Моята кола не се откри.

Надявам се тези джамбази от люлин да ги хванат и да.......

Успех човече. Аз повече голф 4 няма да купя никога.

Потребителски аватар
snickers_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот snickers_ » Чет 01 яну 2009 19:59

ако некой иска и му е близо може да си оставя колата при мене паза вечер строежите зад пощата така че ще ги наглеждам :) но тука в люлин е като по филмите 1 вечер нещо бех задремал и дойде колегата от другия строеж и ми разпраа виде ли ги тея 2-та дето беха пред буткат аи аз си викам тоя пак се е напил и балнува, викам не как и да е отидохме до неговия строеж и се вращам сам и гледам верно некви 2ма оглеждат и такав, трагвам кам тех нищо не казвам и онея си хващат патя ам аз нагал и след тех и гледа са тея изроди почват да оглеждат колите (аз сам на 150-200 метра от тех аз сам при Сан Марино те при тоя новия блок при шела) и таман си салгам раката в задния джоб да вада гсма(кво да вида забравил сам го) когато 1ния изруд се засили и се метна в 1 витрина от блока, мене чак ми стана смешно викам ебаси филма хахаха не видех кво зе лап топ или тфт и се вращат кам мене и са седим и си викам тея некви 2ма келеши че ги спукам от бои незнам дали имаха по 50 кила обаче па да го еба като ги знам кви са люлински изроди ако не извадат нож те па на вращам се да си зема ателефона звана на куките ,тапото 166 ме прехварля кам район люлин 2 минути доакто говора тея минават пред мене ама не ме видеха прехварлят ме кам район люлин там им казвам ква е ситуацията не ми се верваше куките беха след 30 секунд макс при мене и са им обяснявам на каде трагнаха трагваме ние кам тая патечката между блоковете 1 далга повечето от вас я знаят и стигаме до пърия вход на първия блок осветлението свети 1та кука остава другата продалжва не откриха нищо
обаче орловия ми поглед забелеза как на 4-ти и 7ми етаж се светна лампата е как баш 2 лампи в 3 през ноща нема как да стане ама си викам аре ус0пели са да избегат аванта да им е следващия пат да са по барзи куките чак па и вратата на 1ния балкон се отвори незнам кво направиха куките (тва беше преди година)
Преди месец беха застанали на завоя зад пощата и аз тичам си зема неква глупост от другия обект и им се сторих самнителен па после се сетиха че ги виках 1 време им разпраам кво стана викат че всичко са си изпяли :)

Сега вече нема да го мисла като вида пак такива имам тука цел набор вкл сам обикалял и сас запалена резачка в 3 посред ноща добре че некой не ме е видел че със сигурнсот щеха да ме помислат за луд

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Пет 02 яну 2009 12:23

snickers_
......

НЯМА ТАКЪВ ПРАВОПИС.... :cry: :o

Потребителски аватар
hotride
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hotride » Пет 02 яну 2009 14:02

Това беше първа част на филма...??? :roll:

Потребителски аватар
snickers_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот snickers_ » Пет 02 яну 2009 16:22

hotride написа:Това беше първа част на филма...??? :roll:

нещо не ти се верва ама може са обзаложим ситуацжията ще отскочим до 9то да ги птиаме :)

titko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот titko » Съб 03 яну 2009 16:20

Albena_a написа:Съжалявам за голфа. От снимките изглежда страхотно. Моят голф 4 (страхотен, черен с невероятни джанти, ксенон фарове и много наточен) го откраднаха средата на август 2008 г. от люлин 3. Не можех да повярвам, че това се случва точно на мен. Още се боря за застраховката.
Надявам се, че като е лизингован да ти го намерят.
Моята кола не се откри.

Надявам се тези джамбази от люлин да ги хванат и да.......

Успех човече. Аз повече голф 4 няма да купя никога.

Каквото и да стане с тази кола,също съм на мнение че няма да взема почече голф 4 (до сега съм имал - голф2,пасат,поло,голф4)...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”