Разсъждения, размисли и страсти - покупка на голф
-
rockstarr
- Автомобил:
- Двигател:
още малко остана всички да изгладнеят изведнъж - по празниците се пуснах по автокъщите в Русе - за 2 мин разговор джамбазино ми смъкна 1500лв, само защото попитах за цена на една Вектра 1998год. - от 7 бона до 5500лв, дизел, климатроник, подгряване и т.н.
в момента никои не купува, стиска кинти, трепери, до месец два, всичко ще си доиде на мястото
очаквам и 4ките да паднат - вече са около 8-9 бона, като гледам
така че скоро очаквам реални цени на всички омашляци по автокъщите. ама едно е ясно - от клуб няма да се взема кола, всеки си иска възвръщаемост на всяка капчица бензин дето е налял - с увеличаване на километрите се вдига и цената
в момента никои не купува, стиска кинти, трепери, до месец два, всичко ще си доиде на мястото
очаквам и 4ките да паднат - вече са около 8-9 бона, като гледам
така че скоро очаквам реални цени на всички омашляци по автокъщите. ама едно е ясно - от клуб няма да се взема кола, всеки си иска възвръщаемост на всяка капчица бензин дето е налял - с увеличаване на километрите се вдига и цената
- ShoGo_GTI
- Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
- Двигател: AUQ 180
- Контакти:
колега а това като оферта устройва ли те
93г. 10м., 1.6ми. 75кс., ел.шибедах,ел. фарове ,халогени, хидражлика, мп3 сони,лети дйанти 15" 'EXIP' + 13" тенекета зимни , волан от GTI(кожа),стоповеGTI ,широк ножGTI, ВСИЧКО ПЛАТЕНО-ГО ДО АВГУСТ 2009,ПРЕГЛЕД ДО СЕПТЕМВРИ 2009 2300лв
http://www.vaji.snimka.bg/album.php?album_id=315703
вярно има малко забележки по външния вид и е с 3 врати но лично съм виждал колата и мога да ти кажа е доста добър автомобил
93г. 10м., 1.6ми. 75кс., ел.шибедах,ел. фарове ,халогени, хидражлика, мп3 сони,лети дйанти 15" 'EXIP' + 13" тенекета зимни , волан от GTI(кожа),стоповеGTI ,широк ножGTI, ВСИЧКО ПЛАТЕНО-ГО ДО АВГУСТ 2009,ПРЕГЛЕД ДО СЕПТЕМВРИ 2009 2300лв
http://www.vaji.snimka.bg/album.php?album_id=315703
вярно има малко забележки по външния вид и е с 3 врати но лично съм виждал колата и мога да ти кажа е доста добър автомобил
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
rockstarr
- Автомобил:
- Двигател:
и пасата е вариант
ама вие си ме вземате на подбив май...
никъде не пиша 3ка за 1000лв
написах 3ка за 2500-3500
не е нормално, според мен, да се искат за кола 92-92год 5000 или 6000лв, пък ако ще да се чупи едни път на 10 години и ремонта да струва 2 лв
ако утре си взема от магазина голф 4 за примерно 30 000лв , да го карам 10 километра и да му искам 29500 - ще скочите и ще ме псувате поне 3 форумни страници и обявата ще пише - "брато, луд ли си, ти не знаеш ли че като излезе от магазина, и й пада цената 30 %"
ако искате можем да си направим експеримент в друг форум, с друга марка кола
написах 3ка за 2500-3500
не е нормално, според мен, да се искат за кола 92-92год 5000 или 6000лв, пък ако ще да се чупи едни път на 10 години и ремонта да струва 2 лв
ако утре си взема от магазина голф 4 за примерно 30 000лв , да го карам 10 километра и да му искам 29500 - ще скочите и ще ме псувате поне 3 форумни страници и обявата ще пише - "брато, луд ли си, ти не знаеш ли че като излезе от магазина, и й пада цената 30 %"
- ShoGo_GTI
- Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
- Двигател: AUQ 180
- Контакти:
rockstarr написа:и пасата е вариант
написах 3ка за 2500-3500
колега според мен на повечето хора им е странно че има човек който иска да си купи кола на реалната и пазарна стойност а не на цени които са образувани на база - всяка една вложена стротинка, да се вземат 101 от нея (много коли от форума са опровержение на думите ми - правени са със замисъл, пари и любов и си заслужават парите)
пп: видя ли по-предния ми пост ?
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
rockstarr написа:...
Прав си колега, пошегувах се за цените, просто мисълта ми е, че ако си си харесал нещо не му мисли толкова. Ако според теб си заслужава парите, взимай го, няма смисъл да чакаш да паднат цените и т.н., защото така няма да си купиш кола никога! Винаги ще ти се струва, че е скъпо и че не си заслужава. И аз преди избирах много, все ми се виждаше скъпо и какво, все си ходех пеша и си останах само с желанието за кола. Ще цитирам колегата niikoo_1, ето какво е написал той в обявата за неговата кола и е много прав:
niikoo_1 написа:Аз не смятам колко ми излезнал щото е сигурно доста това не ме интересува, всяка кола си е разход, тя е потребност, която за да ползваш трябва да плащаш, не е инвестиция, от която може да си върнеш парите!
Желая ти успех отново, дано намериш нещо хубаво на приемнлива цена!
- npachovski
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”