GlavatarQ написа:Парното от заде ми работи на 6 а от прее неще да духа каде е муторчето да го сваля мисля че е то каде е?

snickers_ написа:Няма да забравя праим си гонка в залог сме заложили "талоните" (лагерните колички) и то е 1 много ам амного далго нанадолнище Сливенско как ви го кажа най точно хахаи кво стаа тоя сам го дръпнал 1-на (?) количка ама точно вече набирах яко и щеше да е плаебно надолу и кво гледам идва камаз челни и аз да го спасим тоя да не цувиса се метам у храстите а тоя педерас си продалжи на долу и вика е бате аз те бих давай лагерницата и трееше да го бия после на бой понеже е яко тап ахахах ма по селата знаете как е то не беха заплахи че ще ме дебене с брадва ме коля хахахахах яко смех
Или па 1 друг случай правиме влаке некаде 12 колички хаха и тоя педерас парвия се гаври с нас последните и така ги занася че влизаме в 1 шипки хаха и се надираме малко докато 1 пат точно пак да ни поднесе и оп некво дарво влезна под предния мост и не може да завива директно се парзаля кам шипката е добре му беше варна му се като за 12 човека хахахаах и лагер сме чупили 3ма човека и тоя се парзаля за да спре нали трее се поденсе обаче как па уцели дупка лагера в нея ние на калбета се вартим и как отварям очи гледам кво мислтие как летят съчми хахахнеам такав филм
а па 1 беше турил некви лагери от Комбайна верно драпнаме го с 2-3 завоя но тоя като набра долу не може се спре хахах
peachbaby написа:аз са6то имам такав проблем но смяната на този филтар не помогна.по интересното е 4е днес се возих при -4 и несе потиха.потят се през неопределен период.за сведение правих си експеримент и покарах без филтар но уви -пак се потят
peachbaby написа:здр.утре 6те сменям термостат.4ел сам из форума 4е на модели като моята се сваля хидравли4на помпа,и .т.н.за да се стигне до термостата.вапроса ми е имали не6то на което трябва да се обарне спец.внимание от страна на маистора.може би има некакви уплатнения които се сменят с термостата но дали ги има в кутииката с него и дали не се купуват отделно не знам.запихас си 4ас в сервиза и пора4ах термостата но незнам дали не6то не пропускам.термостата по думите на достав4ика 6те е берц или не6то такова(уж бил добар).колата е голф 3 афт 1996.благодаря предварително![]()
![]()
![]()
peachbaby написа:здр.колата е голф гт афт 101 коня.проблема е 4е понякога парното работи сравнително добре дори при 70 градуса,а понякога е по слабо.по принцип колата загрява доста трудно и бавно.предполагам 4е термостата е за смяна.но дори при това положение не би трябвало един пат да грее добре ,а|друг пат не-при едни и са6ти градуси.карам с антифриз,не се губи те4ност.сложил сам картон пред радиатора уй да загрява по-барзо.не знам каква е вразката с потенето на стаклата но и те се потят от време на време.а филтара на купето е нов.сжалях го за 2 дни все е тая.ако някои има идея от какво е да пи6е
peachbaby написа:здр.аз|преди месец сменях на 6офиорската седалка и си купих са4тите пластинки от пор6е исток .едната пластинка струва 6 лева.смених ги но не видях особен ефект от новите.
snickers_ написа:xaaxax e Много е як шедиофара а пица 3-те лагера немз как да стане номера брат нема как да се дрифтираш такаобщо взето както писа колегта ти треат 1 болт 4 лагера 2 моста и пирони
рацете е по готино да ги даржиш на задния мост по рейсинг е
по някой пат може да има и жертви но спорта си ги изисква
По желание и 1 шише с продупчерна капачка с вода да пръскаш задните лагери така вари повече машината
аре некоя друга история да разкажа
Понеже ни марзеше да варвим по патя 2-3 км нагоре че сакратиме акто минеме през поляните и ние малки баце като видехме 1 смок бегай да видиж ти физ зарядка у нивата с лагерницата тичаш хахах
Един пат карам зад 1 с 1 колело и то 1 огромно нанадолниже кам км ама много страмно и тоя се засветкал и самото нанадолнище сваршва с главен пт и след главния пат дере е кво да ви каже как се смях като видех че на пича му падна веригата беше с контра хахахаха от там като скочи (тука си мислите спирачктие) но не скочи с джапанките (онези джапанки дето мангалите ги дават по 1.5) на гумата бате гледма мачи се да спира по 1 време гледам джапанката на 2 леле от там още смех хахахах не моа спра се смя щех се утрепам сас се него от смех
reaktor написа:здравеите в купето термометара ми показва 100 110г ...смених датчика за температурата и пак така а сам сигорен че реално тези 100 110г са кам 90.защото при 110 тряя да ми хварли водата пак и като докосна марку4ите не са толкова горещи..вазмойно ли е да е от таблото казаха ми за някав чип ..........някои наясно ли е......
snickers_ написа:ако некой иска и му е близо може да си оставя колата при мене паза вечер строежите зад пощата така че ще ги наглеждамно тука в люлин е като по филмите 1 вечер нещо бех задремал и дойде колегата от другия строеж и ми разпраа виде ли ги тея 2-та дето беха пред буткат аи аз си викам тоя пак се е напил и балнува, викам не как и да е отидохме до неговия строеж и се вращам сам и гледам верно некви 2ма оглеждат и такав, трагвам кам тех нищо не казвам и онея си хващат патя ам аз нагал и след тех и гледа са тея изроди почват да оглеждат колите (аз сам на 150-200 метра от тех аз сам при Сан Марино те при тоя новия блок при шела) и таман си салгам раката в задния джоб да вада гсма(кво да вида забравил сам го) когато 1ния изруд се засили и се метна в 1 витрина от блока, мене чак ми стана смешно викам ебаси филма хахаха не видех кво зе лап топ или тфт и се вращат кам мене и са седим и си викам тея некви 2ма келеши че ги спукам от бои незнам дали имаха по 50 кила обаче па да го еба като ги знам кви са люлински изроди ако не извадат нож те па на вращам се да си зема ателефона звана на куките ,тапото 166 ме прехварля кам район люлин 2 минути доакто говора тея минават пред мене ама не ме видеха прехварлят ме кам район люлин там им казвам ква е ситуацията не ми се верваше куките беха след 30 секунд макс при мене и са им обяснявам на каде трагнаха трагваме ние кам тая патечката между блоковете 1 далга повечето от вас я знаят и стигаме до пърия вход на първия блок осветлението свети 1та кука остава другата продалжва не откриха нищо
обаче орловия ми поглед забелеза как на 4-ти и 7ми етаж се светна лампата е как баш 2 лампи в 3 през ноща нема как да стане ама си викам аре ус0пели са да избегат аванта да им е следващия пат да са по барзи куките чак па и вратата на 1ния балкон се отвори незнам кво направиха куките (тва беше преди година)
Преди месец беха застанали на завоя зад пощата и аз тичам си зема неква глупост от другия обект и им се сторих самнителен па после се сетиха че ги виках 1 време им разпраам кво стана викат че всичко са си изпяли
Сега вече нема да го мисла като вида пак такива имам тука цел набор вкл сам обикалял и сас запалена резачка в 3 посред ноща добре че некой не ме е видел че със сигурнсот щеха да ме помислат за луд
Luciano написа:snickers_ написа:ако некой иска и му е близо може да си оставя колата при мене паза вечер строежите зад пощата така че ще ги наглеждамно тука в люлин е като по филмите 1 вечер нещо бех задремал и дойде колегата от другия строеж и ми разпраа виде ли ги тея 2-та дето беха пред буткат аи аз си викам тоя пак се е напил и балнува, викам не как и да е отидохме до неговия строеж и се вращам сам и гледам верно некви 2ма оглеждат и такав, трагвам кам тех нищо не казвам и онея си хващат патя ам аз нагал и след тех и гледа са тея изроди почват да оглеждат колите (аз сам на 150-200 метра от тех аз сам при Сан Марино те при тоя новия блок при шела) и таман си салгам раката в задния джоб да вада гсма(кво да вида забравил сам го) когато 1ния изруд се засили и се метна в 1 витрина от блока, мене чак ми стана смешно викам ебаси филма хахаха не видех кво зе лап топ или тфт и се вращат кам мене и са седим и си викам тея некви 2ма келеши че ги спукам от бои незнам дали имаха по 50 кила обаче па да го еба като ги знам кви са люлински изроди ако не извадат нож те па на вращам се да си зема ателефона звана на куките ,тапото 166 ме прехварля кам район люлин 2 минути доакто говора тея минават пред мене ама не ме видеха прехварлят ме кам район люлин там им казвам ква е ситуацията не ми се верваше куките беха след 30 секунд макс при мене и са им обяснявам на каде трагнаха трагваме ние кам тая патечката между блоковете 1 далга повечето от вас я знаят и стигаме до пърия вход на първия блок осветлението свети 1та кука остава другата продалжва не откриха нищо
обаче орловия ми поглед забелеза как на 4-ти и 7ми етаж се светна лампата е как баш 2 лампи в 3 през ноща нема как да стане ама си викам аре ус0пели са да избегат аванта да им е следващия пат да са по барзи куките чак па и вратата на 1ния балкон се отвори незнам кво направиха куките (тва беше преди година)
Преди месец беха застанали на завоя зад пощата и аз тичам си зема неква глупост от другия обект и им се сторих самнителен па после се сетиха че ги виках 1 време им разпраам кво стана викат че всичко са си изпяли
Сега вече нема да го мисла като вида пак такива имам тука цел набор вкл сам обикалял и сас запалена резачка в 3 посред ноща добре че некой не ме е видел че със сигурнсот щеха да ме помислат за луд
С това изречение можеш да кандидатстваш за някой рекорд!
Аз ли съм недикел или просто не виждам точка (.) ?
Точката е долу в дясно на клавиатурата.
Втория бутон от дясно на ляво след Shift-a
snickers_ написа:а относно за "а" и "ъ" много по удобно ми е да напиша думата с "а" от колко с "ъ" примерно некоя дума гарантирам 1че ще я напиша за 2 пъти по крато време с буквата а от колко да си протягам пръста до буквата Ъ
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта