Нова Година Нова(Стара)кола
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Нова Година Нова(Стара)кола
Ikov_VR написа:мисля да го превърна във това
Ikov_VR написа:.3-ката ще е временна докато бащата намери читава 4-ка тди
Нещо не се връзват двете неща и не мисля че ще има развитие по въпроса ама щом казваш ! Аз ако взимам една кола за временна няма тасове да и сложа камо ли такива разкрасявания свързани с разходи които по никакъв начин не може да си върнеш при препродажбата
- Ицку®
- Автомобил: 2xTouran TDI
- Двигател: CAYC 2014 и CFHF 2015
Re: Нова Година Нова(Стара)кола
И при мен натам вървят нещата. Май ще сменям Голфа с нещо дизелово.Ikov_VR написа: След много размисли окончателно се реших да се разделя с 4-ката заради това че е бензин.
- StefanDragnev
- Автомобил:
- Двигател:
- Ikov_VR
- Автомобил: Vw Passat b5.5
- Двигател: AVF
- Контакти:
за колегата със съмненията ще кажа само 1.Колата си дойде със тасчета а джантета си имам само че не са такива като на снимката,а за визията какво толкова ми трябва едни лайсни червени и една решетка,спойлерчето и белите мигач вече съм ги поръчал а окачването си е спортно и нямам какви толкова пари да хвърлям.4-ката под 9 градско немога да я сваля а ТДИ съм карал и 3-ка и 4-ка и разхода им е към 6.5 пък и просто за в Ботевград ми трябва нещо незабележимо,а за смяната баща ми каза че ще си махне пасата че не му трябва голяма кола и може той да вземе 3-ката.
П.П я дайте един съвет така като ще слагам червените лайснички дали ще е хубаво да пръсна емблемите червени или ще стой така да се каже циганско
П.П я дайте един съвет така като ще слагам червените лайснички дали ще е хубаво да пръсна емблемите червени или ще стой така да се каже циганско
Върни се в “ОФФ-Топик - други”