nero написа:срядя вечер патрик беше забелязан по студентските партита около версай и планета
нали бачкам в планетата

Б*х му м**та колко време ви трябва да го накарете да тръгне.
mk1 написа:Б*х му м**та колко време ви трябва да го накарете да тръгне.
цццц.... ама голфа си варви.дори доста хора ме знаят с черния голф,позабравиха червения(т.е. само него си карам).за кво ти е клип.аз маслото трябва да сменям.....знаеш как варви.от 4к полудява.
сега ми е друго в главата как да го бутна под 16 сек.
mk1 написа:Б*х му м**та колко време ви трябва да го накарете да тръгне.
цццц.... ама голфа си варви.дори доста хора ме знаят с черния голф,позабравиха червения(т.е. само него си карам).за кво ти е клип.аз маслото трябва да сменям.....знаеш как варви.от 4к полудява.
като се стопи снега се заварти да видим разликата.
Rieger-GTI написа:mk1 написа:Б*х му м**та колко време ви трябва да го накарете да тръгне.
Емчо знаем го със задръстените дюзи,като се стопи снега се заварти да видим разликата.
Ми то беше ясно че не тоя мотор не му стигаше гориво, но нямах нерви да се занимавам с него и за това го продадох. Искам да го видя на пистата и да се замери, та да ме е яд че съм го продал. Така и не отворихте капака да се види дали е с валове този мотор, че 2-ката от която го свалих беше пипана доста.
Rieger-GTI написа:Ми то беше ясно че не тоя мотор не му стигаше гориво, но нямах нерви да се занимавам с него и за това го продадох. Искам да го видя на пистата и да се замери, та да ме е яд че съм го продал. Така и не отворихте капака да се види дали е с валове този мотор, че 2-ката от която го свалих беше пипана доста.
Според мен ако беше пипан мотора нямаше да го оставят със задръстени дюзи,мое лично мнение.Иначе преди да изчисти дюзите прекъсваше доста,не вярвам да е от валове ако ги има,по скоро е било от дюзите.Сега Емчо ще каже как е.Скоро не е идвал на сбирките.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта