въздух,дали може да е от него ,майстора ми беше казал да не го пипам че нямало проблем , пак и ми е в дебитомера , и е сума ,дай те мнение
пали в студа от втория път
пали в студа от втория път
нз дали е проблем ама ме дразни много, сутрин влизам въртя 200 оборота и това е връщам ключа и веднага пали няма и секунда тази манипулация, ама що нещте от първия път
, иначе после няма проблем през деня, и при това първо палене много бързо падат оборотите на 900 ,и пак гася и паля след секунда и вече залепят на 1100 до като се стопли до кам 60 градуса,и това ме дразни, също после през деня е всичко ок,имах грешка в датчик за температурата за входящ
въздух,дали може да е от него ,майстора ми беше казал да не го пипам че нямало проблем , пак и ми е в дебитомера , и е сума ,дай те мнение
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
tzon написа: въртя 200 оборота и това е връщам ключа и веднага пали
Колега 200об са доста даеаа
Сериозно, тъп въпрос ама, чакаш ли да качи помпата преди да въртиш
Последна промяна от snupeca на Нед 04 яну 2009 17:19, променено общо 1 път.
200 оборота ама вече като я паля задаржам малко до дълго стартера и пали без проблем ,само това немога да разбера защо пали но барзо падат оборотите на 900 още докато е студена, и гася и паля веднага но този път си държат 1100 докато стане кам 50 60 не 4е е проблем ама като паднат бързо няма загряване ,това е само на първо палене, следващите за деня като е студена си залепя 1100 и след 2 мин и си падат като стопли
- verderet
- Автомобил:
- Двигател:
Re:
Колега оправил ли си проблема, че и аз го имам абсолютно същото?
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Re: пали в студа от втория път
Подай контакт и изчакай 5 секунди и тогава пали....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”