Голф 1 тунинг на двигателя

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora

Голф серията на Фолксваген дали е бегачка ?!?

няма по големи :Х
9
50%
машини
9
50%

Общо гласове: 18
vip_mk1
Автомобил:
Двигател:

Голф 1 тунинг на двигателя

Мнениеот vip_mk1 » Нед 04 яну 2009 18:13

Здравейте на всички :), нов съм в форумът. Какво ще кажете за темата
Фолксваген Голф 1 (сити голф) 1973-1977г. мисля че варираха.
Имам 1.1 75hp. - сега прави 160-170... максимално, при километраж 180.
Поммогнете какво да направя ако ще да дига 120-140 но да ги прави мн бързо... Искам много мръсен старт. Защото се дърпам с :oops: РЕНО КЛИО :oops: 1.2 и варвим заедно и като почнем баир той ме бие но на равно е мой :cry: .
Моля помогнете

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Нед 04 яну 2009 18:15

Голфа си е голф.

vip_mk1
Автомобил:
Двигател:

ясно е

Мнениеот vip_mk1 » Нед 04 яну 2009 18:20

Няма ли кой да ми помогне с двигателя. Пришпилил съм му жиглиора ... на карбуратора има разлика но не е това което искам.
:oops: :?: :( моля помагайте :shock

Потребителски аватар
snupeca
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: ALH
Контакти:

Мнениеот snupeca » Нед 04 яну 2009 18:22

:welcome_to_group
Хващай кафето, и успех колега :wink:
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=2851
НО уважавай и машината, все пак е на 570000км

vip_mk1
Автомобил:
Двигател:

благодаря

Мнениеот vip_mk1 » Нед 04 яну 2009 18:29

Мерси за линкчето. Чакай да ти разкажа, регистрирах се в форума на форд хахаха пада много смях
ебавки яко

Потребителски аватар
Бързият
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Re: Голф 1 тунинг на двигателя

Мнениеот Бързият » Нед 04 яну 2009 18:35

vip_mk1 написа: Защото се дърпам с :oops: РЕНО КЛИО :oops: 1.2 и варвим заедно и като почнем баир той ме бие но на равно е мой :cry: .
Моля помогнете

Леле ебаси проблема имаш :cry: Клио 1.2 т. нар "голЕм мотор" тва е спортна легенда ..... един колега има такова и така и не посмях да се пусна по-сериозно с него - при 150 се държи като разбалансирана сапунерка .

п.п Колега не вади душата на голфчето . Самият факт че я притежаваш и че още се движи трябва да те накара да я постегнеш и да се возиш събота и неделя с нея ей така за кеф :idea: а не да се правиш на рАцер и да се дРАпаш с клио .

Последна промяна от Бързият на Нед 04 яну 2009 18:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Re: благодаря

Мнениеот rosen79 » Нед 04 яну 2009 18:40

vip_mk1 написа:Мерси за линкчето. Чакай да ти разкажа, регистрирах се в форума на форд хахаха пада много смях
ебавки яко

Извинявай,че ще попитам.Ти на колко години си? 15 или 16?

vip_mk1
Автомобил:
Двигател:

ммм

Мнениеот vip_mk1 » Нед 04 яну 2009 18:41

Незнам попринцип съм малолетен смисал на 17 съм... Този голф е 3тата кола на баща ми, сега има пасат б5-ца. Баща ми освен Фолксваген друга кола не кара, и :idea: само бензин. А този голф ми го остай немога и обяснявам в какво състояние след като си копи 4-тата кола голф 2 хаха
с 1цата ходеше на лоф тя беше вирната в въздуха и т.н. .... не коментирам. Аз съм си я догодил от един скутер ямаха аерокс взех платката от бубината и един приятел нещо прави и има прекасвач на 5.5 хил оборота а на оборотомера сочи 7 че му е максимално :) .... незнам.
Просто вечер надувам 16-ската от зад...
А през деня има закачливи приатели с опели рена и още голфове и сивици ... и така...

.:: Това което казваш е до някаде много правилно ::.

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Нед 04 яну 2009 18:44

Значи не ти имаш голф,а тати има голф.И тати ти го дава да се гонкаш с други такива умни и послушни деца,с чиста съвест,че ти си не правоспособен,и че можеш да претрепеш някой.Браво на баща ти,то затова даваме толкова жертви по пътищата, колкото американците не са дали през целия си престой в ирак.

vip_mk1
Автомобил:
Двигател:

еее

Мнениеот vip_mk1 » Нед 04 яну 2009 18:48

Ей приятел стига де все пак съм се научил да карам на 10 години
карам 7-ма година вече какви зими бяха дядо ми ме учил да карам по такива терени че те и е бедна фантазията ... дядо ми е на 81 години вече
цял живот е бил шфюр на рейс :)
Смисал такъв келеш съм признавам има неща който да уча още, но гонките ги правим на прави участаци на който на месец минава по една кола ... и по цял ден врапчета фърчат :)

vip_mk1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vip_mk1 » Нед 04 яну 2009 18:51

Не че нещо нали но отклоняваме темата от " как да си тунинговам двигателя" към темата "келеши и обийци по пътищата :S"
Благодаря на единия приятел който ми даде линк към един др. раздел на форума и сега го чета тук и такам ....

Betrayer
Автомобил: bmw
Двигател: 1986
Контакти:

Мнениеот Betrayer » Нед 04 яну 2009 18:54

rosen79 написа:Значи не ти имаш голф,а тати има голф.И тати ти го дава да се гонкаш с други такива умни и послушни деца,с чиста съвест,че ти си не правоспособен,и че можеш да претрепеш някой.Браво на баща ти,то затова даваме толкова жертви по пътищата, колкото американците не са дали през целия си престой в ирак.
А ти имаш грозен ГЛ при това с теглич :idea: Немога да разбера защо сте такива малумници (някои) понякога...

Потребителски аватар
Бързият
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Re: ммм

Мнениеот Бързият » Нед 04 яну 2009 18:55

vip_mk1 написа:Просто вечер надувам 16-ската от зад...
А през деня има закачливи приатели с опели рена и още голфове и сивици ... и така...

Няма лошо все пак това е малко по-добър вариант от наркотици и т.н. правиш си кеф - ок .

Обаче след като тоя голф баща ти го очукал по горите на лоФ (м/у другото пише се с В ) само си представи какво е останало от спирачки , окачване ..... А и това 1.1 на тези години просто се гавриш с него . Реставрирай го , стегни го от тук от там - първа кола знам как е :wink: Обаче струва ли си да свършиш в някоя канавка или стълб ? Примери на такива "спортисти" в последно време навсякъде по телевизията . И аз мисля пролетта да "пипна" голфето ама първо оправих окачването и си взех по-големи спирачки . Ти си направи изводите :wink:

vip_mk1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vip_mk1 » Нед 04 яну 2009 18:59

За окачването незнам как ми е ... незнам чичо ми даржи сервиз оставих я там за месец и половина няма клопне няма да лопне ... е вратите повечето как се затварят на подобна кола .... и т.н.
Количката е в перфектно състояние задните мисля че се казваха вежди на калниците нали отзад съм ги оголемил с кит. По "фешън" е :)
Просто искам сега да варви ... нищо повече искам старт старт ...
Ама за 1.1 двигател немога да се оплача от него и това което е преживял ;)

Потребителски аватар
absent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот absent » Нед 04 яну 2009 19:22

:screwy

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”