Цена Термостат Голф 4
Цена Термостат Голф 4
Въпросът ми към Вас колеги е , някой сменял ли е термостат на голф 4 ( 1.4 75к.с ) и каква е цената на самият термостат без труда . Искам когато отида в сервиза да съм подготвен с цена да не ме "изработят" и моля за вашата помощ ако някой има инфо какви пари може да струва ... Благодаря Ви ! 
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
mili 75 написа:Колега,сподели малко повече за термостата от VW,че и аз се набутах с един от евро 07 и разлика няма.
Какво повече да кажа
- ivankov
- Автомобил:
- Двигател:
zdr
днеска и аз смених термостата цена му е 21,30 от ауто+
сега си държи 90градуса а не като преди 70
сега си държи 90градуса а не като преди 70
- ivankov
- Автомобил:
- Двигател:
zdr
skotis написа:Мога ли да попитам? Аз се чудя моя термостат дали е за смяна...принципно си заковава на 90, обаче ако е много студено и тръгна на път пада на 70В града си е на 90, само извънградско пада... За смяна ли е?
и аз бях така когато сам на път лятото ми държеще 80 градуса ,сега зимата като сам на път ми държи 70,като сам в центъра в задръстванията качва до 90.
останах с впечатление ,че ми отваря на 70 градуса.
затова реших да до сменя и не сгреших сега си държи 90 градуса а и по бързо загрява а и парното определено ми духа по топло
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
mili 75 написа:Колеги, наптих се вече с един евтин термостат на Вернет-френски,кажете някаква сигурна марка,или трябва да давам 60 лева в Юнитрейд.
Колега, сметни го - даваш 20лв за термостат, който не бачка+антифриз и работа. Ще дадеш още 20 за друг, който пак е съмнително дали ще работи...Вече си дал парите за един от 60лв.
- ivankov
- Автомобил:
- Двигател:
zdr
mili 75 написа:Колеги, наптих се вече с един евтин термостат на Вернет-френски,кажете някаква сигурна марка,или трябва да давам 60 лева в Юнитрейд.
Най-разпространени като гледам са Behr и Wahler аз лично Behr съм доволен.. но има и други мнения.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”