kiko946 написа:kои квото има това си хвали.....мойта печка по каталог и дават макс, скорост 165 клм. но съм вдигал 178 клм.
не можа ли да го закръглиш на 180

passat_1.6TdI написа:Вече разбрах че 1.6тд+и е по-бърз от 1.9тд не само заради 5 к.с отгоре ,а и заради турбото, дюзите са му малко по-големи, ГНП помпата е по-добра и заради интеркълера, но как мога да го направя още по-бърз защото аз знам само с въздушен филтър има ли и други начини??? Моля за съвети. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО![]()
![]()
А и бате сигурно,ще ми кажеш,че незнам че и Москвич 412 е краден мотор на БМВ 2002 ли беше модела 67-68 година,сигурно незнам,че и Жигула е Фиат 124,че и Волгата е краден модел на Форд,но не си спомням точно модела,само Заз-ката незнам от кой са крали двигателя,но съм чувал повтарям само чувал че това е агрегат,който Германците са изпозвали през Втората световна за да задвижва ротори и да произвежда неголеми количества ток.А знаеш ли,че японците нямат нито една собствена разработка на автомобил,без онези триколесните и мотопедите и всичко е крадено пак от Германците,но те го осъвършенстват и се вижд,че сега КиА,Хюндай и особенно китайците взеха да крадат от тях.Пак ти казвам от Русия само глад и студ може да дойде нищо друго хубаво за страната ни или пък за мен лично.На и пресен пример ти дам...от 2000-та година до 2007г работех в Нефтохим като шофьор.Като го купиха руснаците оттогава нищо добро не сме видели,затова и напуснах.Само дето боядисаха бордюрите в бяло-червено,изсякоха де що има вътре в завода плодородно дърво,че видиш ли работниците само ходели да ядът сливи,бадеми,ябълки и други,а не си гледали работата.Затвориха сума ти производства,като сега чувам от бивши колеги се канят да затварят и малкото остали производства и да оставят само рафинерията т.е само производството на бензини и дизел.А като си помисля само,че и Германци искаха да го купят Нефтозавода,но Иван Костов го даде на руснаците.Ей това са само гадните рашани и нищо друго...kiko946 написа:
колега итан в грешка си ...не се доверявай на руска литература . виж какво пишат германците производители на колата.
правя дълбок поклон на всичко що е двигател(даже и на Москвич 408)
"Добре е колега,че си хвалиш кошера и сам казваш,че на сина ти няма нищо общо с твоя гроП "
Само не са ми ясни твойте разсъждения. От тези твои думи разбирам , че се прекланяш пред руските автомобилостроители, а не обратното , но може би не знаеш, че москвич е откраднатия завод на Опел, демонтиран от руснаците и пренесен в Русия ....първите Москвичи си приличаха като една капка вода с Опел /преди 408/ и трябваше човек да погледне отзад за да разбере каква е колата.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: venll-vr и 29 госта