За блоговете с любов
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
За блоговете с любов
Здравейте отново приятели. Някой може пак да се възмути, че не се пише на автомобилна тематика, но ми е интересно колко от вас вписват в блогове и колко от вас следят някой. Ако искате, при по-голям интерес, разбира се можем да направим отделен раздел за това. Разбира се ако модераторите и админите нямат против. Моят блог се казва Размисли и още нещо и е предимно свързан с технически теми, но от време на време ме избива на размисли над живота. Някой друг ще сподели ли парченце лична информация в нет-а?
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Какви са тези странни желание всеки да има блог и като усети, че на целият свят не му дреме за скапаният му блог започва да го праща навред с надеждата все някой да прочете дълбоките му проникновения и да оцени творческия му гений. Дреме ми....
Блог е хубаво да имат наистина надарени и творчески личности, които между другото понаписват нещо интересно....за съжаление всеки е решил, че го бива и започва да твори врели некипели....пародията на цялата работа е, че след година изчезват 90% от блоговете, а останалите 10 решават че ще се напънат за още една година дивотии...
Блог е хубаво да имат наистина надарени и творчески личности, които между другото понаписват нещо интересно....за съжаление всеки е решил, че го бива и започва да твори врели некипели....пародията на цялата работа е, че след година изчезват 90% от блоговете, а останалите 10 решават че ще се напънат за още една година дивотии...
Последна промяна от chefito на Пон 05 яну 2009 11:07, променено общо 1 път.
- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
chefito написа:Какви са тези странни желание всеки да има блог и като усети, че на целият свят не му дреме за скапаният му блог започва да го праща навред с надеждата все някой да прочете дълбоките му проникновения и да оцени творческия му гений. Дреме ми....
Благодаря за високата оценка. Дано това ти величие ти донесе повече радост през иначе усмихнатият първи работен ден.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
nurv написа:chefito написа:Какви са тези странни желание всеки да има блог и като усети, че на целият свят не му дреме за скапаният му блог започва да го праща навред с надеждата все някой да прочете дълбоките му проникновения и да оцени творческия му гений. Дреме ми....
Благодаря за високата оценка. Дано това ти величие ти донесе повече радост през иначе усмихнатият първи работен ден.
Нищо лично....дори не съм видял твоя...

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”