Как да опазим колата от крадци?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 05 яну 2009 11:12

Мога да дам веднага линкове за блокърчета на gps и gsm сигнали, детектори за инфрачервена светлина и spy камери, ама няма, щото знам, че бая апаши четат форума... Не че си нямат техника де, ама да не ги улеснявам... Спасение няма, само каско и тва е...

Потребителски аватар
atanasik
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот atanasik » Пон 05 яну 2009 13:22

Бъзикайте се, бъзикайте се ама ако ви се случи ще видите какво е една седмица няма да ви се спи и ще се чудите ама защо на мен ама как стана, къде сбърках...

Потребителски аватар
VW_forever
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_forever » Пон 05 яну 2009 13:34

Bubetooo написа:Направете като мене,купете си една лебедка и си я прибирайте в хола :?

Ама ти с колата в хола ли спиш? :roll:
... питам, защото ако съм един крадец, току виж се е разминало...
на колата де! mhihi
Системата- влизаш и забравяш за какво си отишъл.

По темата- http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=77200&postdays=0&postorder=asc&start=0
... ама просто asen0v ме отказа... :(

assd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот assd » Пон 05 яну 2009 14:32

тука щото ви имам доверие ще ви кажа един трик който е супер ефективен и един приятел на баща ми му го каза, даже го направи и на моята кола (ама си трайте :lol: )
човека е електротехник и най-просто казано просто прекъсва веригата някъде, като за да има ток трябва в определена дупчица да мушнете едно жакче (като тва на слушалките за мп3-то) та тва може да се направи на доста места под волана и дупчицата е толкова незабележима че само вие си я знаете
без да пъхнете тва жакче не може да запалите никога! много просто е, но най-гениалните неща са прости :D

едит: не знам как ги крадат колите по принцип, та дори и като по американските филми да свържат 2 жички като откъртят тва под волана едва ли ще успеят да запалят...

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 05 яну 2009 14:45

assd написа:тука щото ви имам доверие ще ви кажа един трик който е супер ефективен и един приятел на баща ми му го каза, даже го направи и на моята кола (ама си трайте :lol: )
човека е електротехник и най-просто казано просто прекъсва веригата някъде, като за да има ток трябва в определена дупчица да мушнете едно жакче (като тва на слушалките за мп3-то) та тва може да се направи на доста места под волана и дупчицата е толкова незабележима че само вие си я знаете
без да пъхнете тва жакче не може да запалите никога! много просто е, но най-гениалните неща са прости :D

едит: не знам как ги крадат колите по принцип, та дори и като по американските филми да свържат 2 жички като откъртят тва под волана едва ли ще успеят да запалят...

Тва наистина е просто и ще върши работа, ама ако ти вдигнат мишената на колата ако трябва и с паяк ще дойдат :lol:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пон 05 яну 2009 16:02

най-сигурния начин да не ти гепат колата е да я продадеш !!!
защото няма нещо което да не може да се откраде :wink:

assd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот assd » Пон 05 яну 2009 16:47

Ludia написа:няма нещо което да не може да се открадне :wink:

звучи като от библията :lol:

Потребителски аватар
GREEN_lADY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GREEN_lADY » Пон 05 яну 2009 16:59

Абее най мн остави 1 гсм в жабката,та да му се обадиш после за откуп(евентуално) за друго не виждам какво може да помогне ГСМ-а :roll:

Потребителски аватар
Golf_Diesel_
Автомобил: Vw Golf 5 TDI
Двигател: BMM

Мнениеот Golf_Diesel_ » Пон 05 яну 2009 18:58

Купуваш си от тия скоби с,които ти заключват гумите като спреш неправилно.И винаги като спираш някъде слагаш от скобите на поне 2 гуми и така няма да могат да ти откраднат колата. :D

Betrayer
Автомобил: bmw
Двигател: 1986
Контакти:

Мнениеот Betrayer » Пон 05 яну 2009 19:01

GREEN_lADY написа:Абее най мн остави 1 гсм в жабката,та да му се обадиш после за откуп(евентуално) за друго не виждам какво може да помогне ГСМ-а :roll:
Да бе откуп :arrow: Ще я плащам тая кола 15 пъти... Каско и това е... Поне да не й трепериш. Четох че Golf III е най-лесно отваряемата и задигана кола, отнема им средно 20 секунди (с или без имобилайзер). Интересното беше че от този клас най-трудно се крадяла Мерцедес 190тка-цели 60 секунди :P

Потребителски аватар
disela
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот disela » Пон 05 яну 2009 20:25

assd написа:тука щото ви имам доверие ще ви кажа един трик който е супер ефективен и един приятел на баща ми му го каза, даже го направи и на моята кола (ама си трайте :lol: )

Колега зависи, нарочат ли те.. ще ти откраднат колата ако ще, кво ще да е. На един приятел така отдавна не успели да я запалят посред бял ден в София и познай - били двама човека и започнали да я бутат по уличката, добре че моя човек ги видял и хукнал след тях, таа си я спаси . Тук пред блока, един комшия три коли му откраднаха все с аларми, лампа постоянно свети на паркинга и така. Един друг комшия пък си направи гараж - голям, масивен с разни катинари и брави - купи си мерцедес - откраднаха му го от гаража - тва е нема оправия

Аз за мойта съм си спокоен, кой ти краде 2-ки :D

geno77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот geno77 » Пон 05 яну 2009 20:30

вземаш си огромен зъл питбул и си го гледаш в колата :twisted:

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Пон 05 яну 2009 20:34

Виваги има начин да им направиш яка мизерия... Имаше ел шок на седалката ама някакво много зло напрежение и ако не си казал каквото трябва когато трябва след като запалиш...много лошо се случва ... /ако стигнеш до там/

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Пон 05 яну 2009 20:51

Friday spam

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”