Почиствате ли си колата от снега?
- lou
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: BMR TDI
Чистя я абсолютно цялата.Ето мога да дам даже 1 пример снощи карах едно Пежо 406 комби при което колкото пъти се прибера до нас и като изляза винаги е понатрупало малко та изчиствам стъкла таван фарове и даже стъклата отстрани на багажника защото не знаеш може те да са ти най-необходими някой път.Та призовавам колегите да си чистят колите изцяло за тяхна безопасност
- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
chefito написа:gomez написа:Винаги цялата кола почиствам !
Аман от мързеливци и специалисти !!!
виж следния сценарий: костюмиран съм, лъснати до немай къде обувки и как я мислиш да взема да ближа шибана кола....тегла и една храчка в средата на предното стъкло...пускам чистачките и тръгвам.......ще се омажа и окалям целия щото на някой щял да му капне 10гр сняг.....дреме ми на дедовия....някои го изкарахте, че ще се откърти 50 декара ледник от тавана и ще потопи всички след мен.....
ХАХАХАХА!!!
Че го каза само!!!

Кефиш ме колега,ама все пак съм съгласен с теб!

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Hary_ написа:Това с чистенето хубаво, че повечете го правите само, че днес някой така си беше изчистил колата и около нея, че едвам си намерих предницата.
Ами колега купи си пасат и ще му намираш предницата ( целия ше го намираш)

- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
chefito написа:gomez написа:Винаги цялата кола почиствам !
Аман от мързеливци и специалисти !!!
виж следния сценарий: костюмиран съм, лъснати до немай къде обувки и как я мислиш да взема да ближа шибана кола....тегла и една храчка в средата на предното стъкло...пускам чистачките и тръгвам.......ще се омажа и окалям целия щото на някой щял да му капне 10гр сняг.....дреме ми на дедовия....някои го изкарахте, че ще се откърти 50 декара ледник от тавана и ще потопи всички след мен.....
Eвала Чефо на същото мнение съм - какво се прави драма от разпиления сняг все е дно е киселинен дъжд.
аз и страничното чистя само шофьорскорто - за останалото на късмет.
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
bomber написа:Да ама като ми караш с 80 пред мен правиш мъгла след себе си и аз невиждам нищо какво правиме???R@do написа:
Eвала Чефо на същото мнение съм - какво се прави драма от разпиления сняг все е дно е киселинен дъжд.
пускаш чистачките, а и все пак нали не ми пад на моето стъкло
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
bomber написа:Да ама като ми караш с 80 пред мен правиш мъгла след себе си и аз невиждам нищо какво правиме???
Няма смисъл да питаш и да се чудиш. Българина живее с единствената мисъл и цел в живота не него да му е добре, па за другите му дреме на к*ра. Ринеш върху съседната кола, оставяш си колата на средата на улицата, нищо че не може да се разминат с тебе, важното е да ти е близо и да си свършиш твойта работа. Днеска един тулуб с Ауди си беше изчистил само предния джам и като ни изпревари такава пряспа се откъсна и удари предното стъкло на жената пред мен, че не знам как от уплах не се метна милата на тротоара.
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
в такъв случаи изпреварвам хитреца с непочистината кола и му набивам спирачка и калам с 30 пред него без да му дам възможност да ме изпревари.Барем му дойде акъла ако е тарикат нека слезе да ме биеR@do написа:bomber написа:Да ама като ми караш с 80 пред мен правиш мъгла след себе си и аз невиждам нищо какво правиме???R@do написа:

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
хахаbomber написа:в такъв случаи изпреварвам хитреца с непочистината кола и му набивам спирачка и калам с 30 пред него без да му дам възможност да ме изпревари.Барем му дойде акъла ако е тарикат нека слезе да ме биеR@do написа:bomber написа:Да ама като ми караш с 80 пред мен правиш мъгла след себе си и аз невиждам нищо какво правиме???R@do написа:
ами ако слезе? заради 2 снежинки ли ще си изкараш боя?
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
Защо аз и другите почистили си снега да търсиме алтернативни варианти заради някакви малоумници непочистили си снега от колатаChimeyJimmey написа:Пускаме чистачките на максимум, обдухване... Или изпреварваме.
Защо човеците винаги първо почват да псуват другите (с вина или без), а не веднага да се замислят за алтернативни варианти сами да се справят със ситуацията?

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”