Здравейте колеги,искам да ви попитам Поло 1.4 98г има ли функцията конфорт.(вдигане на стъкла).
mod edit: vasstop
Пише се КоМфорт, а не КреНвирш
Комфорт функция.(вдигане на стъкла).
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Колата е нужно да има ел. стъкла (и ги има при всички положения), алармата на колата е нужно да има комфорт функция, ако нямаш фабрично комфорт модул (не автомобила), то тогава ти е необходимо нещо от сорта: http://topspeed.bg/product.php?iid=1239 - монтира се и си ти 
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
siso92 написа:Колега,моето е 1.4/както споменаваш/и е 12.97-02.98г. и има комфорт функция на джамовете,а на познат е 99г и няма.Предполагам ,че се слага поръчково.
Ако са му садени допълнително стъклата в Италия няма да има комфорт (което не е непоправимо) ако обаче са фабрични задължително са със комфорт
- Luchezar_K
- Автомобил:
- Двигател:
Golde5, аз съм с Поло 97-ма и странното е че имам само на лявата врата...!? Алармаджиите ми казаха, че могат да ми го вържат към алармата - така и стана. Отиди в някой алармаджийски сервиз, мога да ти препъчам "МАК", много съм доволен от тях, имат сервиз диагонално на Била на бул. България.
Поздрави
Поздрави
колеги аз си поръча вчера модул за вдигане на стъклата от top speed сайта ,но незнам каде да ми го сложат в софия.бихте ли ми казали каде ж лозенец има алармаджия,и дали случайно има вероятност да не стане на полото ми имам си аларма американска няква я водат като си отвора вратите и ми се включват авариините сами ...благодаря
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”