стартер Голф 2
-
claas_86
- Автомобил:
- Двигател:
стартер Голф 2
ЧНГ колеги пожелавам ви безаварийна 2009г. Въпросът ми е следния стартерът ми е вече за ремонт най-вероятно втулки и четки и съм решил да го сваля и да го оправя. Искам да попитам голфа е 1.6 PN мотор дали на всички са еднакви стартерите или са различни? За да знам за какъв да търся части. Ако може и ориентировъчна цена за частите (четки и втулки) да ми кажете. Ако може да ми кажете и читав стругар в София. За всеки случай да не да се е изяла и оста на ротора като са се износили втулките. Благодаря предварително на всички.
Последна промяна от claas_86 на Пон 05 яну 2009 13:21, променено общо 1 път.
Re: стартер Голф 2
claas_86 написа:ЧНГ колеги пожелавам ви безаварийна 2009г. Въпросът ми е следния стартерът ми е вече за ремонт най-вероятно втулки и четки и съм решил да го сваля и да го оправя. Искам да попитам голфа е 1.6 PN мотор дали на всички са еднакви стартерите или са различни? За да знам за какъв да търся части. Ако може и ориентировъчна цена за частите (четки и втулки) да ми кажете. Ако може да ми кажете и читав стругар в София. За всеки случай да не да се е изяла и оста на ротора като са се износили втулките. Благодаря предварително на всички.
На стария ми голф 2, 1.6 бензин, преди два месеца ми го отремонтираха за 40лв. Момчетата си играха 2 ~ 3 часа.
claas_86 написа:Какво включваха тези 40лв.?
В интерес на истината немога да ти кажа с точност, но предполагам. Сваляне - слагане, отваряне - затваряне, четки, втулки и труда на майстора
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”