Здравейте Колеги,
Имам малко странно питане, в предвид че става въпрос за елемент от колата, който струва не повече от 10лв, но не мога да открия къде се продава в София....
Новата година при мен започна с лек пътен инцидент, при който се счупи пластмасовият държач на регистрационния номер на колата ми отпред. Търсих тази пластмаса на много места - бензиностанции, магазини за авточасти, хипермаркети дори, но никъде я нямат...
Лошото е, че ако ми изпадне едната регистрационна табела ще се наложи пререгистрация, документи и т.н., което си е бая работа...
Дали някой от Вас е купувал тази пластмаса от някъде в София ?

Държач на регистрационен номер, откъде ???
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
w_smith написа:Stivi написа:Малко трудно ще ти падне номера при положение че е хванат с онзи специален болт дето го слагат в КАТ /ако си с новите табели де /
Нита е на задния номер! Колегата има спек с предния

- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
За КАТ е истина и аз ходих преди известно време за такава пластмасова основа. Хората от халето, където ги монтират любезно ми предложиха даже 2 без пари,
а аз срамежливо благодарих и казах, че ми стга и една.
Ако Казичене ти е по-близо, посети batetony, организирал е автоморга( http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=116886 ) и дори ще си избереш.

Ако Казичене ти е по-близо, посети batetony, организирал е автоморга( http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=116886 ) и дори ще си избереш.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”