Проблеми с домашен климатик.
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Общо взето,да проблем няма да си капе отгоре докато не го обелди целия ако капе много....проблеам е не от друго ами защото при обратния цикъл на горния тече вода върху твоя...при което за да е топла вътрешната пита външната е много студена и тва дето е текло замръзва.После твоя вижда,че е замръзнал и започва да се размразява сам ама ако леда е много няма да постигне кой знае какъв ефект и след кратко време пак ще се опита да се размразява и така...до безкрай...а докато се размразява хем харчи ток хем не топли - и колкото по-често го прави толкова по-лошо КПД получаваш на общия фон.
-
- Автомобил:
- Двигател:
vw_derby написа:black` написа:Бре бре що не ги накара да ти замажат дупката накрая, като са го монтирали тия от Роял.
Е щото сам си го монтирах,па немаше кога да я замазвам.Какво им е на Роял![]()
Нищо кво. Бачкал съм там и ми е познат като монтаж. Много добре става. Особено сега точно е перфектен. Онва поло какво стана. Или не беше поло червеното...

- titi7707
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1993
е защо няма как?щом е монтиран и са му завити болчетата значи има достъп да се монтира една ламарина под него нали се лови към стойките с тел и клещиOrlio написа:titi28 написа:по лесно ще е с вана от ламарина под горния климатик!
и този проблем си е доста сериозен с капането върху климатика защото в момента няма голяма влажност и количеството вода при рамразяване е малко но при голяма влажност и ниски температури този дефрост става по начесто и количеството вода доста по голямо и като ти направи климатика на ледена висулка и спре вентилатора на външното тяло става страшно вътре почва да ти мига една червена лампичка ТАЙМЕР и климатика спира!следва звънене по сервизи а те както реагират бързо може да си постоиш и без климатик!
вземи колега някакви мерки навреме но не и маркуч на горния климатик защото няма смисъл ще замръзне и пак ще си капе върху твоя!
Да но както писах по горе няма как да се стигне до климатика горе защото е на 7-мия етаж и са пада под прозореца и няма как да се сложи нищо от долу....трябва нещо да се измисли на моя от горе да се сложи така,че като капи да се праскът капките настрани и сега в момента го умувам какво да направя

- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
Моето климатиче има проблем. Майка ми го е изключила точно докато се е размразявал, и сега по външното тяло има доста лед. Не може да вдигне температурата повече от 22 градуса. Мисля утре с една кофа гореща водица, и едно канче да поливам външното тял отзад, докато не размръзне.
Тази процедура мисля, че трябва да стане при изгасен климатик.
На дявам се, че няма да има проблем.
Тази процедура мисля, че трябва да стане при изгасен климатик.
На дявам се, че няма да има проблем.

- dekata
- Автомобил:
- Двигател:
Да не пускам нова тема.Моят климатик е Фуджицу инвенторен.От няколко дни насам забелязах и усетих
,че много често и дълго размразява.Размразява по 15-20 минути.През деня работи на 18градуса и когато се преберем от работа го засилвам на 24-25гр.И се почва едно размразяванеее...Миналата година в много по-големи студове не го правеше,поне не толкова продължително и често
Дали има някакъв проблем?

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”