Колеги помагайте- задигнаха ми колицата!!!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Вто 06 яну 2009 17:08

One написа:знаят се поименно "бригадите" за кого работят и кой стои зад тях, дребни крадци и наркомани също
и никой пръста си не мръдва
защо ли ?
докога, някакви с интелект на орангутан ще си веят коня в таз измъчена държава.......

защото нямат право!
знаят, че някой казал, че на баба му на митко внучето е крадец..
какво да направят да го приберат ли ?
и да чакат докато не стане друга кражба да разберат, че не е той
и да знаят НИЩО немогат да направят без доказателства

Потребителски аватар
venci_guitar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот venci_guitar » Вто 06 яну 2009 17:08

Вдигнаха го от Младост 1 бл. 66 -паркирах точно пред входа(с идеята ,че няма да смеят, но уви). тел. ми е 0894 35 21 84, въпреки, че в колата имах 20-на визитки и някои ако е искал щеше да ми се обади.

Най-лошото е,че работата ми е свързана с доста движение с колата и за това се чуствам като вързан и почват да ми се въртят разни мисли за нова, че от Алианц най-рано пари след 3 мес.

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Вто 06 яну 2009 17:11

вече е разкостена колега
забрави я

Потребителски аватар
kok12
Автомобил: Golf 4
Двигател: ASZ
Контакти:

Мнениеот kok12 » Вто 06 яну 2009 17:11

Добре де,как да ги е.а го задигат,отключват и палят

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Вто 06 яну 2009 17:13

kok12 написа:Добре де,как да ги е.а го задигат,отключват и палят

явно

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Вто 06 яну 2009 17:13

с тотална лекота...

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Вто 06 яну 2009 17:14

Vizor написа: защото нямат право!

тц

нямат интерес

нали не си мислите, че без протекция от най-високо место някой може да си прави каквото иска ??????

както и да е - оправия няма

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Вто 06 яну 2009 17:17

за 3/4мин макс

Потребителски аватар
veritas
Капитан пустиняк
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот veritas » Вто 06 яну 2009 17:19

santo_trafficante написа:
за 3/4мин макс
Много е :wink: На 3/4 мин са през две преки вече :idea:

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Вто 06 яну 2009 17:24

Всичко се знае. И кой краде, и кой е зад него, и зад тоя втория кой е и така нататък. И естествено, всички по веригата земат пари.
3 месеца срок за плащане е оптимистична прогноза - подготви се да чакаш по-дълго, щото процедурата е крайно олайнянена откъм държавните органи. Щото сега тряя полицията да почне издирване. След 2-3 месеца тва издирване, за което 300 тъпи полицая пишат 6000 идиотски документа, трябва да приключи. Като приключи, ченгетата пращат преписката д прокуратурата (мисля, че така беше). После от прокуратурата пращат писмо на застрахователите, че колата е официално издирвана за нужния период и не е намерена. И тогава земаш пари. Може и да бъркам точно процедурата, ма в общи линии е това. Чакане му е майката - нема кво да напрайш. Ма накрая ще си вземеш поне парите - може и да не е 100%, ама пак е нещо. Добре, че си имал каско. Щото, вервайте ми, по провинцията почти никой не си застрахова колата. Там е еваси рая за крадците. :?

Dark_ 76
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dark_ 76 » Вто 06 яну 2009 19:29

Съжалявам колега, съчувствам ти от сърце, аз на моя Б5.5 му се радвах само 20 дни преди да го вдигнат, тъкмо след сменени консумативи, а да спомена полицай съм ама.... то е тема на друг разговор. Следващата застраховай в Армеец. Аз сега знам кой е крадеца има и свидетел ама само до там, остава ми само да го гърмя два три пъти и да приключа темата.

Потребителски аватар
snickers_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот snickers_ » Вто 06 яну 2009 19:58

Dark_ 76 написа:Съжалявам колега, съчувствам ти от сърце, аз на моя Б5.5 му се радвах само 20 дни преди да го вдигнат, тъкмо след сменени консумативи, а да спомена полицай съм ама.... то е тема на друг разговор. Следващата застраховай в Армеец. Аз сега знам кой е крадеца има и свидетел ама само до там, остава ми само да го гърмя два три пъти и да приключа темата.

2 пъти в колената че ако трагне да бега да не може и завианги да е сакат и 2 пати по прастите дай боже му откъснеш некой пръст следващия път да не е толко сръчен

Потребителски аватар
quattro^^
Автомобил: audi a6 c5
Двигател: AJL

Мнениеот quattro^^ » Вто 06 яну 2009 20:04

connor cane написа:Всичко се знае. И кой краде, и кой е зад него, и зад тоя втория кой е и така нататък. И естествено, всички по веригата земат пари.
3 месеца срок за плащане е оптимистична прогноза - подготви се да чакаш по-дълго, щото процедурата е крайно олайнянена откъм държавните органи. Щото сега тряя полицията да почне издирване. След 2-3 месеца тва издирване, за което 300 тъпи полицая пишат 6000 идиотски документа, трябва да приключи. Като приключи, ченгетата пращат преписката д прокуратурата (мисля, че така беше). После от прокуратурата пращат писмо на застрахователите, че колата е официално издирвана за нужния период и не е намерена. И тогава земаш пари. Може и да бъркам точно процедурата, ма в общи линии е това. Чакане му е майката - нема кво да напрайш. Ма накрая ще си вземеш поне парите - може и да не е 100%, ама пак е нещо. Добре, че си имал каско. Щото, вервайте ми, по провинцията почти никой не си застрахова колата. Там е еваси рая за крадците. :?

че е рай да, ама повярвай ми открадена кола в малките градове в провинцията е огромна рядкост.Пък и дали си в провинцията или не ако имаш пари за хубава кола имаш и за каско

Потребителски аватар
Тони1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Тони1 » Вто 06 яну 2009 20:12

От любопитство в коя компания ти е каското ?

Потребителски аватар
vladikk
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vladikk » Вто 06 яну 2009 20:27

брат много жалко!!! Колата отдавна е разпарчатена.... остава ти единствено да чакаш да ти изплатят застрахователната стойност. Вече се спекулира с каското много. Лично лица работещи в застрахователната сфера са ми казвали,4е пове4ето компаний имат договорка по между си и мерките спрямо клиентите им са доста драстични.
Бърз пример: На едно авер4е колата Б5 2.5 тди ударена 4елно (понеже той ве4е има доста заведени щети) изплатиха половината сума за ремонта и прекратиха полицата!!! Фирмата е от гореспоменатите........ :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”