колеги парното наистина ли се сваля толкова лесно
- Koto4ev
- Автомобил:
- Двигател:
колеги парното наистина ли се сваля толкова лесно
колеги парното наистина ли се сваля толкова лесно колкото изглежда само като сваля тези 4тири болта ще падне ли да мога да му сменя лапичките ?
- Koto4ev
- Автомобил:
- Двигател:
Бързият:Махаш тапите над пепелника както и самото панелче около врътъките (подпираш леко с права отверка отстрани.) 4 болтчета държат самите врътки и 2 зад пепелника . Бялата пласмаса с лампичката също е на щипки .
А тези 2те кадето са в пепелника лесно ли се достига до тях неска в тъмното видях само тези 4терите и колега аз не искам да слагам диоди а просто да си сменя крушката защото ми изгоря тя каде се намира ?и коя е тази бяла пласмаса колега че не те разбрах
А тези 2те кадето са в пепелника лесно ли се достига до тях неска в тъмното видях само тези 4терите и колега аз не искам да слагам диоди а просто да си сменя крушката защото ми изгоря тя каде се намира ?и коя е тази бяла пласмаса колега че не те разбрах
- martineli
- Автомобил:
- Двигател:
начи буксата е зад капачетата там над пепелника и в зависимост ор буксата се захваща с болчета които не са така насреща а са хванати отгоре-надолу или обратно ше поогледаш и ше видиш.даже ако не се лъжа само се лашкаха и тя буксата се измъква назаде към таблото.
дали се откачат жилата не помня.ако искаш да сменяш с диоди там както е модерно из форума май се откачаха но не помня да не те излъжа нещо
дали се откачат жилата не помня.ако искаш да сменяш с диоди там както е модерно из форума май се откачаха но не помня да не те излъжа нещо
- Mapoka
- Автомобил: 1992 VW Vento
- Двигател: 1.8 ABS
Бързият написа:Аз като си сменях осветлението не съм свалял врътките а само бялата плсамаса дето си е стандартната крушка на нея . Тука в форума има една снимка къде трябва да се сложат диодите за да свети най-добре .
За тази снимка ли става въпрос.
От тази тема.
Иначе не е сложно въобще, на светло си личи кое се сваля.
Доколкото си спомням аз не съм разкачал жилата, го бях разглобявал да лепя светловода.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”