chefito написа:имам хлебарки из нас...някой ако иска да му наловя 2-3....имам от породите:
1. Голяма черна превъзхода /чак плаши кучетата като я видят/
2. Кафява средностатистическа.

bajanaka написа:Ще го обясня колкото мога...
имаше преди време един аддон за WoW начи как да го обясня появява ти се на минимапа едно кръгче с тоя аддон и всички други кръгчета на аддоните от минимапа отиват при този аддон и като цъкнеш кръгчето му на минимапа, ти излизат другите аддони подредени в няколко реда в смис. вместо да ти заемат място на минимапа ти се интегрират в този аддон и когато ти трябва нещо, цъкаш на кръгчето излизат ти редовете с аддоните и си избираш това което ти трябва... ако някой ме подсети за името... златен
Vlaha написа:И аз съм от Плевен даи ми някакъв GSM да се чуем и да го лапам!!!
chefito написа:stavrev написа:аз ли греша или това е тема на някой друг форум...
Дано на никой не се случва подобен казус , ама май не е това мястото ми се струва
то не е мястото и за плъхове, печки, фаянс, кисело мляко, котки, кучета, риба щука, махай се от тука, ама както виждаш сме го преживяли и обсъждаме всичко...
Tyan написа:Мети написа:Lepoeeeeeeeeeevv се ЗАВЪРНА В ЛАДА ФОРУМА![]()
![]()
Колкото и да е неприятно за някой истината е,че мнозинството от форума ме обича.
И сега ще изпиша кои хора попадат в списъка ми със врагове
Това са: to6o-2101;peterco;Ясен ;vipservice и Ogy както и denis4o много ще трябва да ми се молите за да ви приема извинения и повярвайте рано или късно ще ми кацнете
Евалата правя на всички които ме защитихте и доказахте,че аз съм един ценен потребител в този форум:lada:
И мисля,че е крайно време темата да се :locked:
И до догодина да чакате вота няма да се промени в отрицателна посока защото ме обичат както тук,така и във всички форумиТа мен на всякъде като кажа Мети и всички ме знаят
Аз съм Lada Superstar :lcb:
Ае сега Честита Нова Година ! '09
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 48 госта