Според една приятелка скоро се очаква режим на тока и парното в Русе.Причината била глобалната криза и по точно "Русия била спряла кранчето на природния газ към украйна" а България взимала газ от Украйна.Според источника ми такъв режим вече имало в Варна,Разград,а в Пловдив пострадали само няколко Училища.Кфо ша праим?
mod edit: dobrin

Ще има ли режим на тока и парното?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
Ти верно, все едно си от друга планета.
Парно нема засега. Токът няма да спре и няма ида има режим, даже изнасяме ток още. Скоро и газ пак ще има, само истерясват медиите, поне им дойде добре, че почнаха по новините да дават за дядо коледа и за некви пълни малоумщини.

Последна промяна от dermeister на Вто 06 яну 2009 23:46, променено общо 1 път.
Доколкото знам Русенската Топлофикация има достатъчно запаси от въглища и ще се прехвърли на това гориво.Ще спрат подаването на парно към заводите първо.
На мен примерно ми спряха газта в къщи още около обяд.Пуснаха я към 22.00.Режим на тока ще има ако се претовари мрежата.В смисъл да зпрат газификацията и парното и всички почнем да се топлим на ток.Президента затова иска да пуска трети блок на АЕЦ-а.
На мен примерно ми спряха газта в къщи още около обяд.Пуснаха я към 22.00.Режим на тока ще има ако се претовари мрежата.В смисъл да зпрат газификацията и парното и всички почнем да се топлим на ток.Президента затова иска да пуска трети блок на АЕЦ-а.
- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Plehi написа:vasstop написа:Ти телевизия не гледаш ли?
В София в момента няма парно и топла вода... в целия град!
Всички ще умреме рано или късно......добре,че съм на поточен бойлер,но всички като набият сега духалките, трафопостовете гърмят на заря, и сме до тука
Колегата сигурно се къпе на близкото поточе и кризата не го засяга

Последна промяна от Бързият на Вто 06 яну 2009 23:52, променено общо 1 път.
- Plehi
- Автомобил: Passat B8 T4 Touareg W140
- Двигател:
martineli написа:лошото е че сега ше нарасне потреблението на ток пък и там някви проблеми се чуха.иначе аз отдавна се отказах от парното и топлата вода
Колега,евала за отказването

- Plehi
- Автомобил: Passat B8 T4 Touareg W140
- Двигател:
Бързият написа:Plehi написа:vasstop написа:Ти телевизия не гледаш ли?
В София в момента няма парно и топла вода... в целия град!
Всички ще умреме рано или късно......добре,че съм на поточен бойлер,но всички като набият сега духалките, трафопостовете гърмят на заря, и сме до тука
Колегата сигурно се къпе на близкото поточе и кризата не го засяга
Е,колега кажи ми,че наитина не знаеш какво значи това?
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”