Разбрах,че няколко ВЕЦ работят на минимална мощност, защото няма достатъчно вода.

Plehi написа:Еми готват се на паветата да се изръсят...това е единия вариант.....другия всички го знаеме....дневна/нощна 1лв/2лв...и не,че не могат да карат на бензин или блабла,а просто защото са прецакани с метани за по 2к и трябва да си го върнат все на някой
Ludia написа:абе тия верно са бахти мухлясалите типовеPlehi написа:Еми готват се на паветата да се изръсят...това е единия вариант.....другия всички го знаеме....дневна/нощна 1лв/2лв...и не,че не могат да карат на бензин или блабла,а просто защото са прецакани с метани за по 2к и трябва да си го върнат все на някой
боли ме КУРА колко им струва метан уредбата !!! да са учили за по-различно от бакшиш ! аре писна ми от селяндури и мангали![]()
![]()
groznika написа: ... Вкъщи пък си имам и парно и топла водица. Даже ей сега излизам запарен от банята
VW_forever написа:groznika написа: ... Вкъщи пък си имам и парно и топла водица. Даже ей сега излизам запарен от банята
А лафът "Да ти оберат банята" , знаеш ли го
Само не казвай, че освен бойлер друго нямаш за обиране... в банята![]()
Иначе по темата, от това което казаха по телевизията, нещата не отиват на добре.
Дано всичко се оправи час по- скоро.
Ludia написа:там да не извира газ? или нефт ????valkilmera написа:Спокойно!!!
Строи се БЕЛЕНЕ!!!
Трябва да потърпим още годинка 2 и ще сме ОК
valkilmera написа:Ludia написа:там да не извира газ? или нефт ????valkilmera написа:Спокойно!!!
Строи се БЕЛЕНЕ!!!
Не!!!
Ама ток ще има!!!
valkilmera написа:Ludia написа:там да не извира газ? или нефт ????valkilmera написа:Спокойно!!!
Строи се БЕЛЕНЕ!!!
Не!!!
Ама ток ще има!!!
абе що му каза бе ? нека седи на терасата да го чака да дойдеdermeister написа:valkilmera написа:Ludia написа:там да не извира газ? или нефт ????valkilmera написа:Спокойно!!!
Строи се БЕЛЕНЕ!!!
Не!!!
Ама ток ще има!!!
Ма ток има бе, виж, че си пишем.
BeckoTDI написа:vasstop написа:Ти телевизия не гледаш ли?
В София в момента няма парно и топла вода... в целия град!
Има, има все още... тъкмо си взех един душ, че може да ми е последен за месеца
Радвайте му се докато има, че изгледите са да няма.groznika написа:Вкъщи пък си имам и парно и топла водица. Даже ей сега излизам запарен от банятаvasstop написа:Ти телевизия не гледаш ли?
В София в момента няма парно и топла вода... в целия град!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта