Разбрах,че няколко ВЕЦ работят на минимална мощност, защото няма достатъчно вода.
Ще има ли режим на тока и парното?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- murzelamka
- Автомобил:
- Двигател:
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Plehi написа:Еми готват се на паветата да се изръсят...това е единия вариант.....другия всички го знаеме....дневна/нощна 1лв/2лв...и не,че не могат да карат на бензин или блабла,а просто защото са прецакани с метани за по 2к и трябва да си го върнат все на някой
Единствения начин за оправия който виждам е като идат жълтурковците пред парламента ония от вътре да ги фане яд на нещо и да почнат газ да пикат и тъй да си оправим кризата...
Тия бакшата нещо яко взеха да ме дразнат! Стане некой, пръдне на криво и ареееееееее стачки, протести, блокади без грам мисъл.
- За какво стачкувате бе?
- Ми за газа...
- Кво за газа бе?
- Ми... нз... нема го...
- И какво ще постигнете?
- Ми... нз... там от комитету...
- Какво ще направят от комитета?
- Ми... нз...
- Plehi
- Автомобил: Passat B8 T4 Touareg W140
- Двигател:
Ludia написа:абе тия верно са бахти мухлясалите типовеPlehi написа:Еми готват се на паветата да се изръсят...това е единия вариант.....другия всички го знаеме....дневна/нощна 1лв/2лв...и не,че не могат да карат на бензин или блабла,а просто защото са прецакани с метани за по 2к и трябва да си го върнат все на някой
боли ме КУРА колко им струва метан уредбата !!! да са учили за по-различно от бакшиш ! аре писна ми от селяндури и мангали![]()
![]()
Напълно споделям мнението ти
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Абе той и дедото си купи Кади на метан и на бензин може да мине само 130км, ама кво да прай са човека. Да ходи във VW да стачкува ли?!
Бахти наглите бакшиши.
Бахти наглите бакшиши.
Последна промяна от Luciano на Сря 07 яну 2009 0:13, променено общо 1 път.
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
groznika написа: ... Вкъщи пък си имам и парно и топла водица. Даже ей сега излизам запарен от банята
Щастливец!
А лафът "Да ти оберат банята" , знаеш ли го
Само не казвай, че освен бойлер друго нямаш за обиране... в банята
Иначе по темата, от това което казаха по телевизията, нещата не отиват на добре.
Дано всичко се оправи час по- скоро.
- groznika
VW_forever написа:groznika написа: ... Вкъщи пък си имам и парно и топла водица. Даже ей сега излизам запарен от банята
А лафът "Да ти оберат банята" , знаеш ли го
Само не казвай, че освен бойлер друго нямаш за обиране... в банята![]()
Иначе по темата, от това което казаха по телевизията, нещата не отиват на добре.
Дано всичко се оправи час по- скоро.
Нямам бойлер. Абонат на топлофикация съм.
Явно според ББ и топлофикация м/у София и София има някаква разлика или поне тук в центъра макар и заслабнало парно има а водата в банята си е идеално вряла
- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
Re: !!!
Ludia написа:там да не извира газ? или нефт ????valkilmera написа:Спокойно!!!
Строи се БЕЛЕНЕ!!!
Трябва да потърпим още годинка 2 и ще сме ОК
Не!!!
Ама ток ще има!!!
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
valkilmera написа:Ludia написа:там да не извира газ? или нефт ????valkilmera написа:Спокойно!!!
Строи се БЕЛЕНЕ!!!
Не!!!
Ама ток ще има!!!
Ма ток има бе, виж, че си пишем.
- groznika
valkilmera написа:Ludia написа:там да не извира газ? или нефт ????valkilmera написа:Спокойно!!!
Строи се БЕЛЕНЕ!!!
Не!!!
Ама ток ще има!!!
Ток има и сега. Даже и за износ. Когато (ако) се построи втори АЕЦ нито ще имаш повече ток у вас, нито ще ти е по-евтино нито ще забогатееш от износа. АЕЦ Белене е ПАРЛАМА! Дори и да се реализира в което се съмнявам у вас и у нас нищо няма да се промени
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
абе що му каза бе ? нека седи на терасата да го чака да дойдеdermeister написа:valkilmera написа:Ludia написа:там да не извира газ? или нефт ????valkilmera написа:Спокойно!!!
Строи се БЕЛЕНЕ!!!
Не!!!
Ама ток ще има!!!
Ма ток има бе, виж, че си пишем.
- addicted
- Автомобил:
- Двигател:
BeckoTDI написа:vasstop написа:Ти телевизия не гледаш ли?
В София в момента няма парно и топла вода... в целия град!
Има, има все още... тъкмо си взех един душ, че може да ми е последен за месеца
Колега,ако е вярно това с душа,вече ще се чуваме само по телефона
А по темата - нашия блок тая зима се отказа от парно и за малко да гръмне инсталацията.А сега направо не ми се мисли...
Дано дето казва колегата, медиите да правят само вятър 
- vasstop
- Гадфадъ'

- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Радвайте му се докато има, че изгледите са да няма.groznika написа:Вкъщи пък си имам и парно и топла водица. Даже ей сега излизам запарен от банятаvasstop написа:Ти телевизия не гледаш ли?
В София в момента няма парно и топла вода... в целия град!
При нас топлата вода спря още вчера, а парното все едно на 2-а степен съм го пуснал...
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
В Русе ТЕЦ-а е на въглища така че проблем със парното няма как да има по скоро ще ядем мазния със тока и не само ние ами цяла България
Ако се претовари енергийната система сама ще изключи (влизал съм във всички подстанции в Русе и знам за какво става въпрос при претоварване автоматично се задействат защитите и спира подаването на ток) а нещото от което най много ги е страх енергетиците в наща родина е разпадане на енергийният пръстен което ще рече тотален срив във енергийната система
Това е напълно възможно защото докато преработят TEЦ-овете от природен газ на мазут трябва да ги спират поетапно съответно някой трябва да произвежда ток за да се отоплява населението докато дойде парното ВЕЦ-овете и АЕЦ може и да не устискат на голямата консумация както и старата електропреносна мрежа и стане ли този немислим за мен сценарий цяла България ще изгасне
Дано всичко да се размине а ако не евросъюза да го ДУХАТ управляващите да пускат 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ и нямаме грижи със тока 
Дано всичко да се размине а ако не евросъюза да го ДУХАТ управляващите да пускат 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ и нямаме грижи със тока Върни се в “ОФФ-Топик - други”