Може ли 4 ауспуха

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Dan4ote
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dan4ote » Вто 06 яну 2009 20:12

Тони1 написа:Аз ,защо ли си мисля че 8 цилиндровият звук на w8 не ще излезе дори и с тръби и гърнета от наса :)

Аз пък мисля, че може да стане. Един приятел имаше Е420 и като работеше като го режеше, безшумен отвсякъде - не можеш да разереш какво добиче се крие под капака. Смени гърнетата и вади звук като от клипа.

Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Мнениеот Чудомир » Вто 06 яну 2009 21:06

ауспуси Лазаров написа:
Dan4ote написа:
ауспуси Лазаров написа:
ChimeyJimmey написа:Предполагам, че маса народ ще рипа до небето да извади този звук, например.
Пък той само с тръби май не става...
Мен звука не ме интересува изобщо, но на клипа ми харесва как деликатно са скрити ауспусите и такива ги искам. :wink:

Определено само с тръби не става. Ще трябва и гърнета или цяла нова инсталация, зависи от желанията и финансовите възможности. За мен не е проблем. :lol:

Определено искам да вади хубав звук, този от клипа е точно това което искам или нещо подобно, все пак съм далеч от W8.
Другото нещо е, че искам да са прикрити, и съвесем леко да се подават, както каза ChimeyJimmey. Пиши на ЛС да се разберем допълнително.

Колега, няма какво да ви пиша на ЛС. В крайна сметка когато имам нужда от зъболекар да речем аз го търся, не чакам той да ми се обажда. Коодинатите ми ги има във форума.

Все пак има и други, които не могат да наминат на по кафенце, но все пак имат интерес.

Снимки и ориентировъчни цени (за Пасат, все пак сме в този подраздел) ще са полезни за всички. Оттам който иска да разбере конкретно за неговата кола няма да му е проблем да мине и да говори на място.

Потребителски аватар
Тони1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Тони1 » Вто 06 яну 2009 21:26

Dan4ote написа:
Тони1 написа:Аз ,защо ли си мисля че 8 цилиндровият звук на w8 не ще излезе дори и с тръби и гърнета от наса :)

Аз пък мисля, че може да стане. Един приятел имаше Е420 и като работеше като го режеше, безшумен отвсякъде - не можеш да разереш какво добиче се крие под капака. Смени гърнетата и вади звук като от клипа.

да де ,ама нали говорим за твоята :roll:

Потребителски аватар
Dan4ote
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dan4ote » Вто 06 яну 2009 23:49

Тони1 написа:
Dan4ote написа:

да де ,ама нали говорим за твоята :roll:

Да, прав си, търсех логика, че мойта не можеш да разбереш, когато работи и мерцедеса беше така, но кубатурите са ни доста различни. Затова питам тука в тази тема, че ако почне да парпори като повечето бегачки, няма да ми хареса и ще разтурам све.

Потребителски аватар
Тони1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Тони1 » Сря 07 яну 2009 1:14

А на тебе каква точно ти е мисълта,какво искаш да правиш по големи тръби с гърнета средни/без ,крайно какво и т.н. ? Винаги има вариант да се закрепи всичко колкото за проба ,дали ще ти хареса звука на първо време.

ауспуси Лазаров
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ауспуси Лазаров » Сря 07 яну 2009 16:32

Колегата Чудомир имаше въпрос относно цените.
За пасат ( съвсем общо) без пред мен да е каталога се сещам за вариянти от 250-300 лв. до 1000лв. и над 1000лв. ( говорим за цяла ауспухова система). Точно по този повод не мога да конкретизирам цена без да съм огледал автомобила.

Потребителски аватар
Dan4ote
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dan4ote » Сря 07 яну 2009 17:22

ауспуси Лазаров написа:Колегата Чудомир имаше въпрос относно цените.
За пасат ( съвсем общо) без пред мен да е каталога се сещам за вариянти от 250-300 лв. до 1000лв. и над 1000лв. ( говорим за цяла ауспухова система). Точно по този повод не мога да конкретизирам цена без да съм огледал автомобила.

Къде ти се намира сервиза, че нещо не мога да намеря координати.

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Сря 07 яну 2009 17:30

Dan4ote, я погледни тук и тук. ;)

А ето и едно звуче на 1.8Т:

Върни се в “Passat”