Колеги изтече ми антифриза
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги изтече ми антифриза
Колеги преди малко ми изтече антифриза. Цялата работа е, че преди 2 дена смених термостата и наляхме нов антифриз. Майстора каза, че може да протече водната помпа от новия антифриз (разбира се, каза ми след като го бяхме сипали вече). Карах вчера и днес протече. Не знам дали е водната помпа, затова пиша да питам. Отдолу си течеше сериозно. Има ли шанс при слагането на термостата нещо да не е направено както трябва и сега да е протекло или си е водната помпа?

Последна промяна от emohrisstov на Сря 07 яну 2009 11:02, променено общо 1 път.
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Кво да ти кажа колега, просто нямам думи вече
. Не знам къде да ходя, не знам какво да правя, ба*ти скапаната работа...
Щяло да протече понеже стария антифриз си бил направил раждички и не знам си там още какво и сега заради новия щяло да стане така.
Значи има шанс и термостата да не е сложен като хората?
Щяло да протече понеже стария антифриз си бил направил раждички и не знам си там още какво и сега заради новия щяло да стане така.
Значи има шанс и термостата да не е сложен като хората?
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- CyBeR SoUnD
- Автомобил:
- Двигател:
- krastio
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Отиди на канал , слез и виж от каде ти капе . Аз по същия начин , обаче си го смених сам , и на мен ми потече , обаче се оказа , съединението където влиза термостата , се е разширил и неможе да се стегне и взех нов. А при теб ако е от неправилен монтаж сваляш слагаш О-пръстена и мажеш с грес за да спече малко. Ако ли не като мойта процедура
- balamata
- Автомобил: Renault Laguna
- Двигател: F3P720
Не бях чувал,че след смяна на антифриз може да протече водна помпа
.То ако е така,белите хора,които живеят на запад трябва на всеки две години да сменят и помпите заедно с антифриза ли???Защото в повечето западни държави съм сигурен,че хората си сменят на всеки две години антифриза както си го пише в сервизните книжки!!!И едва ли им протичат помпите от тази манипулация.Еб*аси майсторите 
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
balamata написа:Не бях чувал,че след смяна на антифриз може да протече водна помпа.То ако е така,белите хора,които живеят на запад трябва на всеки две години да сменят и помпите заедно с антифриза ли???Защото в повечето западни държави съм сигурен,че хората си сменят на всеки две години антифриза както си го пише в сервизните книжки!!!И едва ли им протичат помпите от тази манипулация.Еб*аси майсторите
А сети ли се,че те сменят помпа на 50 х.км,задължително и че наистина сменят на 2 год антифриз,а не някога,когато жабуняса от несмяна?
-
iceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
balamata написа:Не бях чувал,че след смяна на антифриз може да протече водна помпа.То ако е така,белите хора,които живеят на запад трябва на всеки две години да сменят и помпите заедно с антифриза ли???Защото в повечето западни държави съм сигурен,че хората си сменят на всеки две години антифриза както си го пише в сервизните книжки!!!И едва ли им протичат помпите от тази манипулация.Еб*аси майсторите
колега, виж колко теми има за протекли коли след смяна на антифриз, пък тогава си прави изводите. С тези стари коли едва ли охлдителната с-ма е в префектно състояние
- mr_bush
- Автомобил: Vw Transporter T6
- Двигател: 2016
CyBeR SoUnD написа:Пръстена може да не е сложил
Ако не го е сложил антифриза веднага ще изтече
Последна промяна от mr_bush на Сря 07 яну 2009 18:30, променено общо 1 път.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”