Как да сваля стъклата?
Как да сваля стъклата?
Здравейте колеги!Преди месец двама джедаи пробваха да минат с тяхната кола през моята.Резултата: две смазани врати,колонка,праг,калник...И мъка,мъкааа...
А на джедаите НИЩО им няма
!!!Следващата ми кола сигурно ще е Деу.Жълта.ТА купих други врати.В моргата ОБАЧЕ,случайно видях как тримата папуаси там след десетминутни опити да изкарат стъклото на едната врата(моето оцеля)просто го пръснаха с един ключ и ми дадоха вратата?!Още се чудя какво спечелиха от това,но...И въпроса ми е: как да сваля стъклото без да го нараня?ЯВНО не е много лесно,но ако знам шанса ми за успех е доста по-голям.И без това от гражданската парите не стигат до никъде.Колата е голф 3,1991 г.,1,8 моно,5 врати.Стъклото е задно зад шоф.врата.Предварително благодаря.И умната с джедаите 
- GRUEL
- Автомобил: 1995 Golf III GT
- Двигател: AEK
Гайките на държача са 2. Но и като ги развиеш пак трудно ще излезе прозореца, понеже между държача и самото стъкло има гумено уплътнение, което с времето залепва и си е зор докато го отлепиш. Взимаш една отвертка и почваш да "ръгаш" между гумата и държача докато го отлепиш, ама внимателно все пак, че да не пукнеш прозореца...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”