Въпрос за ABF ?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
yidz07
Автомобил:
Двигател:

Въпрос за ABF ?

Мнениеот yidz07 » Сря 07 яну 2009 23:45

Здравейте колеги,
искам да си взема Golf III с ABF мотора (или с друг мотор около 150коня, не знам дали има :roll: ).
Интересува ме ако някои има представа как вървят цените в България, и ако не от тука, то има ли смисъл да ходя да си докарам от Германия ? Знам че такъв мотор често се кара от някакви "състезатели", които се опитват да изкарат буталата през предния капак и при всички положения ще закарам колата на сервиз преди да я купя, но все пак да питам : Има ли нещо по-специално, за което да гледам при работата на този мотор, което да ми подскаже че не е читав ?

Потребителски аватар
Бързият
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Бързият » Сря 07 яну 2009 23:51

Спрете с тия неща от сорта "какво да гледам" " къде да я откарам да я видят" . Всичко е въпрос на късмет , все пак това е стара карана кола .Цени всякакви според джоба и купувача . Огледай няколко такива , качи се , пробвай ги . Просто ще познаеш "твоята" кола , повярвай ми :wink: Всичко друго за огледи и такива неща са глупости . Може още утре да блокира , а може и да я караш 20 години без ядове - просто късмет !

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Чет 08 яну 2009 0:23

Ами намират се читави АБФ-и,но шанса да попаднеш на гледана кола и поддържана е по-голям зад граница,но като всяка кола се чупи.Една кола от каране не се плаши,ако е поддържана редовно няма да има проблеми :wink: Иначе правилно си се насочил :wink: Успех с търсенето ти желая,първо виж раздел"Продава" :wink: може да изпадне "твоята кола"

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Чет 08 яну 2009 0:32

Използвай търсачката - има писано много.
А и тема от сорта как вървят цените - купи един вестник или погледни в mobile.bg и всичко ще ти се изясни.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”