Дано я намериш невредима!

vladikk написа:брат много жалко!!! Колата отдавна е разпарчатена.... остава ти единствено да чакаш да ти изплатят застрахователната стойност. Вече се спекулира с каското много. Лично лица работещи в застрахователната сфера са ми казвали,4е пове4ето компаний имат договорка по между си и мерките спрямо клиентите им са доста драстични.
Бърз пример: На едно авер4е колата Б5 2.5 тди ударена 4елно (понеже той ве4е има доста заведени щети) изплатиха половината сума за ремонта и прекратиха полицата!!! Фирмата е от гореспоменатите........
quattro^^ написа:connor cane написа:Всичко се знае. И кой краде, и кой е зад него, и зад тоя втория кой е и така нататък. И естествено, всички по веригата земат пари.
3 месеца срок за плащане е оптимистична прогноза - подготви се да чакаш по-дълго, щото процедурата е крайно олайнянена откъм държавните органи. Щото сега тряя полицията да почне издирване. След 2-3 месеца тва издирване, за което 300 тъпи полицая пишат 6000 идиотски документа, трябва да приключи. Като приключи, ченгетата пращат преписката д прокуратурата (мисля, че така беше). После от прокуратурата пращат писмо на застрахователите, че колата е официално издирвана за нужния период и не е намерена. И тогава земаш пари. Може и да бъркам точно процедурата, ма в общи линии е това. Чакане му е майката - нема кво да напрайш. Ма накрая ще си вземеш поне парите - може и да не е 100%, ама пак е нещо. Добре, че си имал каско. Щото, вервайте ми, по провинцията почти никой не си застрахова колата. Там е еваси рая за крадците.
че е рай да, ама повярвай ми открадена кола в малките градове в провинцията е огромна рядкост.Пък и дали си в провинцията или не ако имаш пари за хубава кола имаш и за каско
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта