Аз съм ест. за 55

ABSOLUT написа:Значи 6.3 е "пълен шит" за тебе? Еми аз само съм ги виждал и съм чел за тези коли по списанията. Нито съм се возил, нито съм карал. И двата двигателя ги слагат на най-високите класове Мерцедеси, т.е. на 100% е гарантиран и комфорта и ускорението и забавлението с тези автомобили. Кой мислиш ще гласува обективно в тази анкета? Сигурен съм че тука има не повече от 5-6 човека, които са се возили на такива коли. И може би 1-2 които да са се возили харабийската и могат да изкажат мнение за ускорението. Все едно аз да пусна анкета Lamborghini Murcielago 6.2 V12 vs. Lamborghini Murcielago LP640 и да питам, абе не ви ли се струва че Мурсиелагото 6.2 е спънато?
ABSOLUT написа:Значи 6.3 е "пълен шит" за тебе? Еми аз само съм ги виждал и съм чел за тези коли по списанията. Нито съм се возил, нито съм карал. И двата двигателя ги слагат на най-високите класове Мерцедеси, т.е. на 100% е гарантиран и комфорта и ускорението и забавлението с тези автомобили. Кой мислиш ще гласува обективно в тази анкета? Сигурен съм че тука има не повече от 5-6 човека, които са се возили на такива коли. И може би 1-2 които да са се возили харабийската и могат да изкажат мнение за ускорението. Все едно аз да пусна анкета Lamborghini Murcielago 6.2 V12 vs. Lamborghini Murcielago LP640 и да питам, абе не ви ли се струва че Мурсиелагото 6.2 е спънато?
Pichaga написа:ABSOLUT написа:Значи 6.3 е "пълен шит" за тебе? Еми аз само съм ги виждал и съм чел за тези коли по списанията. Нито съм се возил, нито съм карал. И двата двигателя ги слагат на най-високите класове Мерцедеси, т.е. на 100% е гарантиран и комфорта и ускорението и забавлението с тези автомобили. Кой мислиш ще гласува обективно в тази анкета? Сигурен съм че тука има не повече от 5-6 човека, които са се возили на такива коли. И може би 1-2 които да са се возили харабийската и могат да изкажат мнение за ускорението. Все едно аз да пусна анкета Lamborghini Murcielago 6.2 V12 vs. Lamborghini Murcielago LP640 и да питам, абе не ви ли се струва че Мурсиелагото 6.2 е спънато?
![]()
анкедада е безмислена, но ....
Ludia написа:ABSOLUT написа:Значи 6.3 е "пълен шит" за тебе? Еми аз само съм ги виждал и съм чел за тези коли по списанията. Нито съм се возил, нито съм карал. И двата двигателя ги слагат на най-високите класове Мерцедеси, т.е. на 100% е гарантиран и комфорта и ускорението и забавлението с тези автомобили. Кой мислиш ще гласува обективно в тази анкета? Сигурен съм че тука има не повече от 5-6 човека, които са се возили на такива коли. И може би 1-2 които да са се возили харабийската и могат да изкажат мнение за ускорението. Все едно аз да пусна анкета Lamborghini Murcielago 6.2 V12 vs. Lamborghini Murcielago LP640 и да питам, абе не ви ли се струва че Мурсиелагото 6.2 е спънато?
според мен той говори за техн. характеристики и параметри и изражението им в цифри, не за дълбочината на седалките
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта