http://sofiatraffic.info/
Lizard написа:"Здравейте приятели! Това е проект на доброволни начала срещу ежедневното задръстване......"
Много хубаво ама.... Тез работи без пари не стават! И то не малко пари...
Идеята никак не е лоша и никак не е нова, но досега май никой не е намерил за изгодно да я развие
Bobi_S13 написа:Влезнах през телефона и видях саита, интерфейса е тотално опростен и точно за 30сек. може да дадеш твоя показател. А се обновява за няма и една минута на сайта.
Bobi_S13 написа:ми цъкваш бутона за потвърждение на телефона, в моя случей ,,yes'' и излизат съобщения от рода на : ,,много се чака'', ,, не искам да остарея тука'' и т.н. Даваш ,,yes'' и ако съобщението което излезе на отговаря на трафика съответно ,,no'' после пак ,,yes'' и така докато откриеш подходящото. Те са 4-5 съобщенио максимум и мисля дават различна степен на натовареност, която се отразява от страни с цифрички/това е мое расъждение/.
Bobi_S13 написа:ми цъкваш бутона за потвърждение на телефона, в моя случей ,,yes'' и излизат съобщения от рода на : ,,много се чака'', ,, не искам да остарея тука'' и т.н. Даваш ,,yes'' и ако съобщението което излезе на отговаря на трафика съответно ,,no'' после пак ,,yes'' и така докато откриеш подходящото. Те са 4-5 съобщенио максимум и мисля дават различна степен на натовареност, която се отразява от страни с цифрички/това е мое расъждение/.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта