За трафика

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

За трафика

Мнениеот rosy » Чет 08 яну 2009 13:42

Не е лошо да проработи :roll:
http://sofiatraffic.info/

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Чет 08 яну 2009 13:54

Не е лошо като идея. Но никъде не пише, дали се обновява веднага или през определен период от време. Дали обновяват веднага след като някой потребител ад-не информация, или обновяват след време. А това е важно, защото за 1 мин може да стане такава тапа, че да няма измъкване, а може и да няма трафик.

Потребителски аватар
Lizard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lizard » Чет 08 яну 2009 13:56

"Здравейте приятели! Това е проект на доброволни начала срещу ежедневното задръстване......"

Много хубаво ама.... Тез работи без пари не стават! И то не малко пари...
Идеята никак не е лоша и никак не е нова, но досега май никой не е намерил за изгодно да я развие

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Чет 08 яну 2009 14:11

В период от 1 минута се обнови.
Браво за инициативата! :applause:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 08 яну 2009 14:12

Lizard написа:"Здравейте приятели! Това е проект на доброволни начала срещу ежедневното задръстване......"

Много хубаво ама.... Тез работи без пари не стават! И то не малко пари...
Идеята никак не е лоша и никак не е нова, но досега май никой не е намерил за изгодно да я развие

Относно това дали стават без пари аз мога да ти направя същия, напълно безплатно за ползване. Пари идват от реклама. Всичко зависи обаче от алчността на собственика :roll:

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Чет 08 яну 2009 14:16

е сега обиколих на бързо София по центъра :wink: то няма коли няма задръствания няма метан.... mhihi mhihi

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist

Мнениеот Bobi_S13 » Чет 08 яну 2009 14:19

ChimeyJimmey написа:В период от 1 минута се обнови.
Браво за инициативата! :applause:

щом обновява на 1мин. аз ще се захвана, сутрин и вечер докато пътувам от и за работа, да ъпдейтвам информацията.
Най-накрая нещо хубаво.

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Чет 08 яну 2009 14:38

идеята е хубава, но това нещо ще работи само ако има постоянен поток от инфо, както и дано админите успеят да оразмерят правилно информацията която приемат.

Потребителски аватар
feersum
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот feersum » Чет 08 яну 2009 14:56

Идеята е добра!

Само внимавайте докато карате и зяпате мобилката да не предизвикате още по-голямо задръстване. :twisted:

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist

Мнениеот Bobi_S13 » Чет 08 яну 2009 15:03

Влезнах през телефона и видях саита, интерфейса е тотално опростен и точно за 30сек. може да дадеш твоя показател. А се обновява за няма и една минута на сайта.

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Чет 08 яну 2009 15:54

Bobi_S13 написа:Влезнах през телефона и видях саита, интерфейса е тотално опростен и точно за 30сек. може да дадеш твоя показател. А се обновява за няма и една минута на сайта.

Как задаваш какво е състоянието според теб? Аз като вляза през телефона имам само списъка и като цъкна на някое кръстовище и ми казва някаква глупост + Да/Не.

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist

Мнениеот Bobi_S13 » Чет 08 яну 2009 16:00

ми цъкваш бутона за потвърждение на телефона, в моя случей ,,yes'' и излизат съобщения от рода на : ,,много се чака'', ,, не искам да остарея тука'' и т.н. Даваш ,,yes'' и ако съобщението което излезе на отговаря на трафика съответно ,,no'' после пак ,,yes'' и така докато откриеш подходящото. Те са 4-5 съобщенио максимум и мисля дават различна степен на натовареност, която се отразява от страни с цифрички/това е мое расъждение/.

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Чет 08 яну 2009 16:05

Bobi_S13 написа:ми цъкваш бутона за потвърждение на телефона, в моя случей ,,yes'' и излизат съобщения от рода на : ,,много се чака'', ,, не искам да остарея тука'' и т.н. Даваш ,,yes'' и ако съобщението което излезе на отговаря на трафика съответно ,,no'' после пак ,,yes'' и така докато откриеш подходящото. Те са 4-5 съобщенио максимум и мисля дават различна степен на натовареност, която се отразява от страни с цифрички/това е мое расъждение/.

И аз така предположих, но ми се стори тъпо. А и друго странно е, че няма кръстовището на Булбанк, където днеска беше ад, заради 3ма японци с каски, които гледаха умно в един канал и беше отцепена цялата лента.

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist

Мнениеот Bobi_S13 » Чет 08 яну 2009 16:16

то там винаги е ад без значение ,,час пик'' ли е или не. Така че няма смисъл да бъде отбелязано. То си се знае
за там.

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Чет 08 яну 2009 16:32

Bobi_S13 написа:ми цъкваш бутона за потвърждение на телефона, в моя случей ,,yes'' и излизат съобщения от рода на : ,,много се чака'', ,, не искам да остарея тука'' и т.н. Даваш ,,yes'' и ако съобщението което излезе на отговаря на трафика съответно ,,no'' после пак ,,yes'' и така докато откриеш подходящото. Те са 4-5 съобщенио максимум и мисля дават различна степен на натовареност, която се отразява от страни с цифрички/това е мое расъждение/.

според мен не е толкова интелигенто, просто излиза някво глупаво съобщение, което във всички случаи отзначава "натоварено" и като го избереш, просто добавяш още един глас за натовареност на въпросното място ... а ако определено време няма нови сигнали за натовареност, системата лека по-лека "разтоварва" въпросното кръстовище.

Върни се в “Пътеводител”