blinder написа:Аз ако имаш сребърна 4ка, ето това е стопа за нея -
А, ето :
Кой стоп да избера???
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
Първо да кажа ,че си се спрял на доста хубави и изчистени модели.
Изкам и аз да дам своето мнение. На мен лично най-много ми харесват
стоповете на снимка 2. И ще се обоснова защо е така :
Както сам си казал твойте фарове са черни ,а стоповете на снимка 2 също са леко затъмнени това е едната причина да ми хареса.
Другото нещо на което обръщам внимание е ,че самия стоп прави по масивна задницата (някак си отваря я повече). И пак казвам стопа е красив и ми харесва защото е изчистен.
Другия варянт е примера който ти посочиха сас изцяло черния стоп,
той също е красив. А и ще отива доста поради причината ,че са ти черни фаровете.
И последния 3ти вариант е както каза колегата "Визор" (който на теб ти хареса) :]
п.п дано до някаде съм ти помогнал в избора.
Изкам и аз да дам своето мнение. На мен лично най-много ми харесват
стоповете на снимка 2. И ще се обоснова защо е така :
Както сам си казал твойте фарове са черни ,а стоповете на снимка 2 също са леко затъмнени това е едната причина да ми хареса.
Другото нещо на което обръщам внимание е ,че самия стоп прави по масивна задницата (някак си отваря я повече). И пак казвам стопа е красив и ми харесва защото е изчистен.
Другия варянт е примера който ти посочиха сас изцяло черния стоп,
той също е красив. А и ще отива доста поради причината ,че са ти черни фаровете.
И последния 3ти вариант е както каза колегата "Визор" (който на теб ти хареса) :]
п.п дано до някаде съм ти помогнал в избора.
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Айди и аз да си кажа, ако се изходим (хм
) от това че са ти черни фаровете, според мен е задължително да сложиш опушения стоп, аз също съм със сребърна кола, и това ми е доста колебливо, дали да ходя към черни осветителни тела, или към бели.
Та гласувам за опушените, иначе според мен ще е като, предница от една кола, задница от друга
Та гласувам за опушените, иначе според мен ще е като, предница от една кола, задница от друга