ПРИВЕТ НА ВСИЧКИ !!!
Най-накрая и аз се реших да сменя старата си руска кола . И се насо-чих към VW Голф 2 . И то точно определен КРАСАВЕЦ. Произведен е 1989г и е с бензинов двигател 1.8 карбуратор,5 врати .Момчето което го продава ми каза, че е някакъв междинен ( спортен ???)модел.
Различава се от събратята си по това че има допълнителна стабилизи-раща щанга на задното окачване и автоматичен смукач, а по купето - 5-тата врата е малко по-различна по форма.(горната информация е на собственика на Голфа).
Въпросът ми е :
Знаете ли какъв точно е модела на Голфа и какви допълнителни МИНУСИ или ПЛЮСОВЕ притежава ???
Само да допълня ,че не съм на ясно с тази марка автомобили и всякаква информация и съвети биха ми били от полза.
Благодаря ВИ за вниманието .

Имам нужда от информация за покупка на Голф 2
-
- Автомобил:
- Двигател:
Имам нужда от информация за покупка на Голф 2
Последна промяна от azhmd на Пет 09 яну 2009 11:04, променено общо 1 път.
Thriller написа:Само толкова ???![]()
с още 300-400 лв ще вземеш 3-ка !
Ще си вземе ебати разбитата 3-ка!
Човек,закарайте с момчето колата в сервизче и плати да ти направят технически оглед и да ти кажат майсторите какво-що,защото така само можем да гадаем.С времето ще разбереш слабите места на Голф 2,но мисля,че те са по-малко от колкото силните такива!
Най-хубаво,ако имаш познати хора в сервиз,за да те обслужат добре.
Успех и дано случиш на кола,както случих аз!
П.П-автоматичен смукач и аз имам,но не съм спортен междинен

Ако можеш сложи снимки на колата!
Слаби места са например дръжките на вратите(малко кофти се отварят,но лесно се правят),фаровете са слабички(затова си сложих решетка с 4 фара),малко трудно пали зимно време(но като му хванеш цаката нямаш грижи)...за друго в момента не се сещам.
- Thriller
- Автомобил:
- Двигател:
Моля без глупости колега!
Има доста колеги от форума продават читави 3-ки за парите който съм споменал.Мое мнение лично цената за 2-ка е висока!!!
Ето пример ::
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... 3%EE%EB%F4
Има доста колеги от форума продават читави 3-ки за парите който съм споменал.Мое мнение лично цената за 2-ка е висока!!!
Thriller написа:Моля без глупости колега!
1-во това е комби,не знам дали колегата търси такъв тип автомобил.
2-ро тоя праг нали го видя,това са ти още пари отгоре
3-то цената на 2-ката е висока и според мен,но колегата спомена,че е с нови зимни гуми с ляти джанти и ако е в перфектно състояние мисля,че може да му даде 2500 и да си стискат ръцете.
Лично мое мнение е,че Голф 3 преди 96-та не си заслужава.
Цените на частите не ги знам за 3-ката,но за 2-ката са много евтини.Всеки дава пример,че шарнирен болт е 10лв,аз ще добавя,че ангренажен ремък струва също 10лв,въздушен филтър струва 7лв,маслен 6лв и тн..С една дума цялостно обслужване излиза може би под 100-на лв,не съм го смятал,защото повечето неща сам си ги сменях.
Не забравяй,че разходите не свършват с покупката на колата-следват нотариуси,КАТ,осблужване,ремонтче някое,гражданска ако няма,каско евентуално при желание...Така,че доста нагоре идва 3-ката.
-
- Автомобил:
- Двигател:
sa6i4 написа:Thriller написа:Моля без глупости колега!
1-во това е комби,не знам дали колегата търси такъв тип автомобил.
2-ро тоя праг нали го видя,това са ти още пари отгоре
3-то цената на 2-ката е висока и според мен,но колегата спомена,че е с нови зимни гуми с ляти джанти и ако е в перфектно състояние мисля,че може да му даде 2500 и да си стискат ръцете.
Лично мое мнение е,че Голф 3 преди 96-та не си заслужава.
Цените на частите не ги знам за 3-ката,но за 2-ката са много евтини.Всеки дава пример,че шарнирен болт е 10лв,аз ще добавя,че ангренажен ремък струва също 10лв,въздушен филтър струва 7лв,маслен 6лв и тн..С една дума цялостно обслужване излиза може би под 100-на лв,не съм го смятал,защото повечето неща сам си ги сменях.
Прав си за :
1-во не искам комби
2-ро искам Голф 2
3-то цената която мисля да му дам е около 2500
Мисля че не си прав за :
1-во цените на частите точно за този Голф 2 - моят човек ми каза че частите по окачването (май беше?????) са като на ПАСАТ
ТА ЕТО ЗА ТОВА питах знае ли някой какъв е модела на Голфа
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
За 3000 можеш да си вземеш 3ойка с мотор АБД. Това което си постнал е рядкост и то невероятна (по мои наблюдения скоро си купих колата и какви ядове бяха докато я намеря обаче аз исках точно това което имам).
А 2700 за 2ойка карбуратор и това е множко при това набор 89.
Сигурно мотора на 2ойчицата с карбуратор е 107к.с. или нещо такова (визирам различен от 112/115к.с. моторите) този беше много рядък мотор.
А 2700 за 2ойка карбуратор и това е множко при това набор 89.
Сигурно мотора на 2ойчицата с карбуратор е 107к.с. или нещо такова (визирам различен от 112/115к.с. моторите) този беше много рядък мотор.
Е на Пасат да не би да са скъпи
Важното е,че са здрави!
Разгледай по форума в раздел ПРОДАВА,и виш какви цени варират втора употреба чарколяците по окачването.
Трудно можем да ти кажем,какъв е Голф-а ти,затова ни улесни със снимки!
Комбито не е лошо,даже е много полезно,но специално Голф 3 не ми харесва комби варианта,предпочитам обикновения.Голф 2 е много евтина и лесна за поддръжка кола!Сравнявам я с предишната ми Деу Рейсър и мога да кажа с ръка на сърцето,че няма точка за сравнение с оня кокошарник.

Важното е,че са здрави!
Разгледай по форума в раздел ПРОДАВА,и виш какви цени варират втора употреба чарколяците по окачването.
Трудно можем да ти кажем,какъв е Голф-а ти,затова ни улесни със снимки!
Комбито не е лошо,даже е много полезно,но специално Голф 3 не ми харесва комби варианта,предпочитам обикновения.Голф 2 е много евтина и лесна за поддръжка кола!Сравнявам я с предишната ми Деу Рейсър и мога да кажа с ръка на сърцето,че няма точка за сравнение с оня кокошарник.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”